Siirt'ten 40 Kişi Geziye Gönderildi

Siirt'ten 40 Kişi Geziye Gönderildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından yürütülen Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında 40 kişi geziye gönderildi.Siirt Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Gençlik ve Spor Bakanlığı...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi tarafından yürütülen Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında 40 kişi geziye gönderildi.

Siirt Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında gençlerin kültürel alışverişte bulunmaları ve gönüllülük bilincinin geliştirilmesi amacıyla 200 gencin çeşitli tarihler arasında geziye gönderileceğini bildirdi. 40 kişilik ilk kafilenin düzenlenen törenle Adana’ya uğurlanacağını belirten Olgaç, "Geziye katılan bütün gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanmakta ve gençlerden herhangi bir ücret alınmamaktadır. 3 gece ve 4 gün gerçekleşecek gezide gençlerin konaklaması Yüksek Öğretim ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda yapılacak. Gençler, gittikleri illerin tarihi ve kültürel yerlerini görme fırsatı bulacaklar. Ayrıca huzurevi ziyaretleri, fidan dikme, okul boyama, çöp toplama, kan verme vb. faaliyetleri gerçekleştirerek sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilinci geliştirecekler." dedi.

Siirt Gençlik Merkezi önünde düzenlenen etkinlikle öğrenciler tahsis edilen otobüsle uğurlandı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.