Sıfır Değil, 24 Yaşındaki Yerli Aracı 45 Bin Liradan Satılığa Çıkardılar

Sıfır Değil, 24 Yaşındaki Yerli Aracı 45 Bin Liradan Satılığa Çıkardılar

İzmir’de, 1990 model Kartal marka otomobil 45 bin liraya satışa çıkarıldı. Henüz 830 kilometredeki otomobil, 24 yıl boyunca kapalı garajda beklemiş. İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan ve 2. Sanayi Sitesi’nde araba tamir işiyle uğraşan...

İzmir’de, 1990 model Kartal marka otomobil 45 bin liraya satışa çıkarıldı. Henüz 830 kilometredeki otomobil, 24 yıl boyunca kapalı garajda beklemiş.

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan ve 2. Sanayi Sitesi’nde araba tamir işiyle uğraşan Soner ve İlker Gün kardeşler, bir süre önce Aydın’da yaşayan yakınlarından 1990 model Kartal marka otomobili satın aldı. Bugüne kadar çok az kullanılan ve sadece 830 kilometre kullanılan aracı satın alan kardeşler, bir dönemin efsanevi sayılan araca gözü gibi bakarken, meraklısına da satmayı planlıyor.

Otomobilin tüm evraklarının tam olduğunu ve trafiğe çıkmasında hiçbir mahsur bulunmadığını dile getiren İlker Gün, aracı satışa çıkardıklarını ve 45 bin liraya satmak istediklerini belirterek, “Araç her şeyiyle orijinal. 24 yıl boyunca saklanmış. Satışa çıkardık” dedi.

Soner Gün de, özenle saklanan aracın fabrikadan çıktıktan sonra kapalı garajda tutulduğunu ve neredeyse hiç yağmur yemediğini belirtti. Gün kardeşler, araç için 45 bin lira istediklerini ancak pazarlık payı bulunduğunu da sözlerine ekledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.