Şifa’da Aile Ortamında Hizmet Vermekteyiz

Şifa’da Aile Ortamında Hizmet Vermekteyiz

Özel Erzurum Şifa Hastanesi, Hemşireler Haftası'nı farklı bir programla kutladı. Yılın hemşireler gününe aylar önceden hazırlanan Şifa Hastanesi, kendi çalışanları arasından yılın hemşiresini ve ayın sağlık çalışanını seçimle...

Özel Erzurum Şifa Hastanesi, Hemşireler Haftası'nı farklı bir programla kutladı. Yılın hemşireler gününe aylar önceden hazırlanan Şifa Hastanesi, kendi çalışanları arasından yılın hemşiresini ve ayın sağlık çalışanını seçimle belirledi.

    Hastanenin Kardelen Salonu’na kurulan özel seçim kutularına 320 çalışan oy kullandı. Oyların sayımı sonucu, hastanenin laboratuvar bölümünden Zeynep Bastem en fazla oyu alarak yılın hemşiresi seçildi. Servis hemşirelerinden Hicran Dalga ikinci, cerrahi hemşire Lütfü Karagöz ise üçüncü oldu.

    Ödül töreninin yapıldığı Kardelen Salonu’nda ilk konuşmayı Şifa Hastanesi Başhemşiresi Belgin Prim yaptı. Prim konuşmasında "Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren zor ama bunun yanında kutsal bir meslektir. Bu kutsal mesleği yaptığım için çok mutlu ve de gururluyum." dedi.

Daha sonra Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga da, doktordan çok hemşirelerin hastayla beraber olduğunu, her türlü ikili eleştirilere muhatap kaldığını ve bu zorlukları da sabırla aşan bir mesleğe ancak gıpta edileceğini söyledi. Dalga, "Hemşireler haftasının tüm sağlık çalışanlarına sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, başta Şifa’da çalışan hemşirelerimiz olmak üzere tüm hemşirelerin hemşireler gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

    Ayrıca ayda bir yapılan geleneksel kahvaltıda ayın elemanı seçilen Muhlis Tortumlu hastane başhekimi Opr. Dr. Sebahattin Dalga tarafından ödüllendirildi. Hastane çalışanı 360 personelin oylarıyla ayın elemanı seçilen Tortumlu teşekkür konuşmasında “8 yıldır bu hastanede çalışıyorum, hep iyilik gördüm. Hastanenin değişik birimlerinde çalıştım, çalıştığım ortamlarda kendimi bir aile ortamında gördüm. Bu hastaneye insanlık adına bir vefa borcum olduğunu düşünüyorum. Bu borcumu daha çok çalışarak hastaları memnun ederek ödemeye çalışıyorum. Ayın elemanı seçilmenin sevincini yaşarken herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

    Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sebahattin Dalga ise şunları söyledi: "Şifa Hastanesi her geçen gün hizmet ağını büyütüyor. Karşılaşılması muhtemel problemleri empati yaparak hastaların yerine kendimizi koyup mazeret değil çözüm üretmeliyiz." Konuşmasının sonunda Dalga, "Önümüzde Kurban Bayramı'nı idrak etmenin arifesindeyiz şimdiden tüm şifa çalışanlarının bayramını kutluyor hepinize sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.