Sıcaktan Bunlan Çocukların Serinleme Keyfi

Sıcaktan Bunlan Çocukların Serinleme Keyfi

İstanbul'da sıcak havalardan bunalan vatandaşlar, bayram tatilini de fırsat bilerek sahillere, plajlara havuzlara akın etti. Deniz ve havuzlara gidemeyen çocuklar ise serilenmek için ilginç yollara başvurdu. Sıcaktan bunalan çocuklar, park sulama...

İstanbul'da sıcak havalardan bunalan vatandaşlar, bayram tatilini de fırsat bilerek sahillere, plajlara havuzlara akın etti. Deniz ve havuzlara gidemeyen çocuklar ise serilenmek için ilginç yollara başvurdu. Sıcaktan bunalan çocuklar, park sulama aracının önüne kendilerini atarak keyfince serinlemeye çalıştı.

Bahçelievler'de belediye sulama aracı, bir parkta çimenlikleri ve ağaçları sularken etrafı biranda çocuklarla doldu. Sıcaktan bunalan çocuklar, hortumla sulamayı görünce üzerlerini çıkararak kahkahalarla kendilerini suyun serinliğine bıraktı. Hortumdan akan tazyikli suya aldırış etmeden serinleyen çocuklar, adeta birbirleriyle yarıştı. Bunalan çocuklar kendinden geçercesine bir daha sula bir daha sula diyerek görevliye zor anlar yaşattı. Sulama görevlisi hortumu hangi yöne çevirdiyse, çocuklar o yöne koşarak suyun önüne kendilerini attı. En sonda dayanamayan görevli hortumu yere bıraktı. Bunu fırsat bilen çocuklar, bu seferde eline aldıkları hortumu birbirlerine tutarak serinledi. Daha fazla dayanamayan görevli, vanayı kapatarak çocukların su keyfine son verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.