Shota'dan Donk Tepkisi

Shota'dan Donk Tepkisi

İstanbul Başakşehir ile 1 - 1 berabere kalan Kasımpaşa'da teknik direktör Shota Arveladze, birçok cezalı antrenör ve futbolcunun cezasının kaldırıldığını; ancak oyuncuları Donk'un cezasının kaldırılmamasına tepki gösterdi. Maçın...

İstanbul Başakşehir ile 1 - 1 berabere kalan Kasımpaşa'da teknik direktör Shota Arveladze, birçok cezalı antrenör ve futbolcunun cezasının kaldırıldığını; ancak oyuncuları Donk'un cezasının kaldırılmamasına tepki gösterdi.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, ilk olarak karşılaşmayı değerlendirdi. Shota, agresif değil; futbol oynamaya çalışan bir takıma karşı mücadele ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında pozisyonlar bulduklarını; ancak istedikleri vuruşu yapamadıklarını anlatan Shota, "Sonra bir baskı yedik. Gereksiz bir top kaybettik ve golü yedik. İlk yarının sonlarına doğru gol bulduk. Ancak ikinci yarı rakibimiz 10 kişi kalmasına rağmen kale vuruşu yapılmadı. Hareketli oyuncularımızdan beklentim fazlaydı." ifadelerini kullandı.

Shota, konsantrasyon problemi yaşayıp yaşamadıkları yönündeki soruya ise "8 haftadır antrenman yapıyoruz. Konsantrasyon sağlayamıyorsanız niye geliyorsunuz. Bu konsantrasyon meselesi değil, performans meselesi." cevabını verdi.

Bir konuda açıklama yapmak istediğini dile getiren Shota, futbolcuları Ryan Donk'un hazırlık maçında aldığı cezanın kaldırılmamasını anlayamadığını ve bununla ilgili medyadan soru da sorulmadığını ifade etti. Gürcü teknik adam şöyle konuştu:

"Hazırlık maçlarından teknik direktörlerin ve futbolcuların cezaları vardı, kaldırdılar. iyi ki de kaldırdılar. Futbolcuların ve teknik direktörlerin sahaya dönme şansı oldu. Cezası affedilmeyen bir Donk kaldı. Türk futboluna zarar mı verdik. Kasımpaşa Kulübü olarak kime kötülük yaptık? Medyada soran araştıran yok. Niye herkesin cezası kalkıyor, niye bizimkisini kaldırmıyor?"

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.