Shota: Son Vuruşlardaki Eksiklikler Nedeniyle Mücadeleyi Kaybettik

Shota: Son Vuruşlardaki Eksiklikler Nedeniyle Mücadeleyi Kaybettik

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 6. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilen Kasımpaşa'da Teknik Direktör Shota Arveladze, rahat bir maç geçirmelerine rağmen son vuruşlardaki eksiklikleri nedeniyle mücadeleyi kaybettiklerini...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 6. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilen Kasımpaşa'da Teknik Direktör Shota Arveladze, rahat bir maç geçirmelerine rağmen son vuruşlardaki eksiklikleri nedeniyle mücadeleyi kaybettiklerini söyledi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direkötür Shota, ilk devre son vuruşları yapamadıklarını kaydetti. Beklemedikleri bir zamanda penaltı kararı verildiğini dile getiren Shota, şöyle konuştu:

"Gol çok kötü bir zamanda geldi. Zor bir maç değildi. Üzüldüm açıkçası. Bu kadar pozisyona girip, son vuruşları yapamamak kötü oldu. Eksiklerimiz var. Çok acele ettik. Rakip de iyi oynadı. Biz beklediğimizi yapamadık. Üzgünüm. Son maç değil, önümüzde çok maç var. Unutmak kolay ama eksiklerimizi görüp çalışmalarımıza devam etmeliyiz."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.