Shota Arveladze: Ligde Alınan Her Puan Altın Değerindedir

Shota Arveladze: Ligde Alınan Her Puan Altın Değerindedir

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, ligdeki her maç için alınan puan veya puanların altın değerinde olduğunu söyledi. Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. İlk olarak geçtiğimiz...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, ligdeki her maç için alınan puan veya puanların altın değerinde olduğunu söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. İlk olarak geçtiğimiz hafta Beşiktaş'a 2-0 kaybettikleri maça değinen Gürcü teknik adam, "Tempolu bir maç oldu. Bu tarz maçlarda önemli olan doğru zamanda gol atmak. Üzücü goller yedik. Faulde olsa beklenmeyen bir penaltıyla ilk golü yedik. Tam devre biterken de ikinci golü kalemizde gördük. Bu maçın kırılma anıydı. Moral açısından kolay değil, son dakikada ikinci golü yemek. Beşiktaş kaliteli bir rakip. Sonuç bizi mutlu etmedi. Hatalar çıkardık. Konuşuyoruz, analiz ediyoruz." diye konuştu.

Hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizespor maçıyla ilgli de Arveladze, "Lig uzun bir maraton. Her maç için alınan puan veya puanlar altın değerindedir. Rizespor maçı çok önemli bir maç. Herkes bunun farkında. İyi hazırlanmak ve ona göre sahaya çıkmak lazım." ifadelerini kullandı.

Kasımpaşalı futbolcu Mert Kula ise Beşiktaş maçının zor geçeceğini bildiklerini dile getirerek, şöyle konuştu: "Maça çok iyi hazırlandık. Maalesef şans yanımızda değildi. Hocama da bana böylesine önemli bir maçta şans verdiği için teşekkür ediyorum. Benim için önemli bir tecrübe oldu. İlk Süper Lig deneyimimi yaşadım. İlerleyen haftalarda da hocamız beni oynatırsa bu tecrübeyle daha kontrollü oynayıp, iyi maçlar çıkaracağımı düşünüyorum."

Beşiktaş maçını unutmaları gerektiğini söyleyen Kula, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu önemli maçta taraftarımız yanımızda olursa onlarla beraber iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyoruz." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.