Shengelia: "Buna gönülden inanıyorum"

Shengelia: "Buna gönülden inanıyorum"

İttifak Holding Konyaspor’un Gürcü oyuncusu Levan Shengelia “Yeni Malatya maçı ile çıkış yakalayacağız. Gerçekten buna gönülden inanıyorum” dedi.

Kasımpaşa maçını değerlendiren genç oyuncu Levan Shengelia, “Kasımpaşa maçında aldığımız sonuçtan memnun değiliz. Fakat yeni hocamızla birlikte daha çok çalışıp, elimizden geldiğince iyi sonuçlar almaya çalışacağız” dedi.
Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili de konuşan ve iki takımın da uzun süredir kazanamadığına dikkat çeken Gürcü oyuncu, “Taraftarımızın da bildiği gibi sezonun ilk yarısında düşüşümüz Yeni Malatyaspor maçı ile başlamıştı. Tekrar bir Yeni Malatya maçı ile çıkış yakalayacağız. Gerçekten buna gönülden inanıyorum. Bizim çıkışımız ve zihinsel olarak yükselişimiz açısından çok önemli bir maç olacak” ifadelerini kullandı.
Sezon başında transfer olduğu Konyaspor’daki sezon performansına da değinen Livan Shengelia, “Önemli olan takımın başarısı. Takımın başarısı ile birlikte olursa oyuncuların performansı önemlidir. Bu yüzden takımın genel performansına odaklanmak gerek. Kendi performansımla ilgili çok bir şey söylemek istemiyorum” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

İşte o açıklamaların videosu:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum