Sezonun En Trend Parçaları Sateen.com’da

Sezonun En Trend Parçaları Sateen.com’da

Tekstil sektörüne her sezon damgasını vuran Sateen.com, soğuk kış günlerini yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde markanın tutkunlarına 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nu heyecanla duyurdu.

Tekstil sektörüne her sezon damgasını vuran Sateen.com, soğuk kış günlerini yavaş yavaş geride bıraktığımız şu günlerde markanın tutkunlarına 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nu heyecanla duyurdu. kategorisinde öncü markalar arasında yer alan firma bu sezonda adından bol bol söz ettireceğe benziyor.

Önlenemez yükselişiyle, genç kızların ve ofis kadınlarının trendleri takip ettiği Sateen.com, nefes kesen koleksiyonu ile herkesin kalbini çalmayı başardı. Güçlü ve ışıltı dolu parçaların yer aldığı yeni sezon kıyafetlerinde, bir kadının ihtiyacı olan her şeyi en uygun fiyatlarla sahip olabileceği bir site Sateen.com!

Her geçen gün hızla büyümeye devam eden markanın başarısının sırrı, online satış sitesi sateen.com’un CEO’su Orkun Kurt’un yenilikçi ruhu ve modayla olan yakından ilişkisi. Genç ve dinamik bir ekiple çalışan Orkun Bey’in en önem verdiği şey ise müşterinin mutluluğu... Müşteri memnuniyetine öyle çok değer veriyor ki, markanın bir tane bile şikayetine rastlamanız mümkün değil. Birçok yatırımcının da mercek altına aldığı Sateen.com, şirketin operasyon ve lojistik ayağı konusunda çok titiz davranıyor.

Koleksiyonların kadın ve erkek giyim ürünlerine yer veren Sateen.com’da, son iki sezondur ayakkabı ve takı kategorilerinde de kaliteli ve modayı takip eden ürünler mevcut. Ayrıca site de elbise modellerinden, bluz, gömlek, pantolon, tayt, ve t-shirt modellerine kadar bir çok kategori de ürünler bulmak mümkün.

Uygun fiyata kaliteyi ayağınıza getiren bir marka arıyorsanız, sizi mutluluğa götürecek şey kesinlikle Sateen.com! Markayı sosyal medyada da oldukça geniş bir kitle takip ediyor. Siz de markayı yakından takip ederek, kampanya ve butik duyurularını yakalayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.