Seyyar tezgahlar İplikçi Otoparkı'nda

Seyyar tezgahlar İplikçi Otoparkı'nda

Her bayram öncesi Konya sokaklarında ortaya çıkan seyyar tezgahçılar bu sene kurulan bir pazarda bir araya getirildi.

Her bayram öncesi Konya sokaklarında ortaya çıkan seyyar tezgahçılar bu sene kurulan bir pazarda bir araya getirildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Başarılı Caddesi girişinde bulunan İplikçi Otoparkı pazar yeri haline dönüştürüldü. Seyyar tezgahlar kurulan bu pazar yerinde satışlara başladı. Zabıta ekipleri ise pazarda güvenlik önlemlerini artırarak gerçekleşebilecek olası bir tartışma yaşanmaması için esnaflar arasında kontrolü sağlıyor.

Geçmiş yıllarda Başarılı ve İstanbul Caddesi üzerinde kurulan seyyar tezgahlar zabıtalarla da tartışmaya giriyordu. Her bayram öncesi görülen bu durum iş yeri sahiplerini de huzursuz ediyordu. Seyyar tezgahın herhangi bir masrafının olmadığı belirten iş yeri sahipleri, zabıtaların seyyar tezgahları çok daha sıkı takip etmesi gerektiğini söyledi.

Seyyar tezgahçılar ise bu sene zabıtalarla karşı karşıya kalmayacaklarını belirterek, “Bu uygulama güzel oldu. Şehrin en canlı yerlerinden birinde toplandık. Seyyar tezgahlar burada toplandı. Önceden ara sokaklara kaçıyorduk. Zaman zaman da tezgahımız alınıyordu. Şimdi bu gibi sıkıntılar ortadan kalktı. Umarım herhangi bir tatsızlık çıkmaz” diye konuştu.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.