Seyirciye de veda etti

Seyirciye de veda etti

Lige veda eden Torku Konyaspor seyircisi önünde çıktığı son maçı da kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip karşılaşmada tek yabancı ile mücadele etti

Spor Toto Basketbol Ligine geçtiğimiz hafta veda eden Torku Konyaspor seyircisi önünde son maçına çıktı.  Yeşil-beyazlı ekip seyircisi  önünde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.  Yaşanan maddi sıkıntılar ve küme düşmesinin ardından yabancı oyuncuların tek tek ayrıldığı Torku Konyaspor rakibi karşısında tek yabancı ile mücadele etti. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 101-87 yenildi. Torku Konyaspor, maçın 5. dakikasında 9-7 üstünlük sağladı. Markota, Denmon ve Uğur Dokuyan ile etkili olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 1. periyodu 29-18 önde tamamladı.

İkinci periyotta pota altında iyi savunma yapan konuk takım, McCauley'in basketiyle 15. dakikada farkı 14 sayıya (42-28) çıkardı. Christmas ve Pastal'ın sayılarına boyalı alanda McCauley, dış atışlarda da Denmon ile karşılık veren ve etkili oyunu sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor soyunma odasına 56-43 önde girdi. İkinci yarının başında rakibinin top kayıplarını değerlendiren konuk ekip, 3. periyotta 79-62 üstünlük yakaladı. Son periyotta etkili oyununu sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 101-87 kazandı.

SON GALİBİYETİ RAKİBİ KARŞISINDA ALMIŞTI

Spor Toto Basketbol Ligi’nde 4.kez karşı karşıya gelen iki takım arasında daha önce oynanan üç maçın ikisini Torku Konyaspor birini ise İstanbul ekibi kazanmıştı. İstanbul ekibi aldığı galibiyetle galibiyet sayılarını eşitledi. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan ve uzatmaya giden maçı yeşil-beyazlı ekip 81-79 kazanmış ve o maçtan sonra da oynadığı 15 maçın tamamında mağlup olmuştu.

MULLENS’A 3 MAÇ CEZA

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından

Torku Konyaspor oyuncusu Byron James Mullens'a 3 maç men cezası verdi.

TBF'den yapılan açıklamaya göre, kurul, Torku Konyaspor'un Türk Telekom ile yaptığı karşılaşmada hakeme yönelik kötü ifadeler kullanan Torku Konyasporlu oyuncu Mullens'ın 3 müsabakadan men ve 10 bin lira para cezası almasını kararlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.