Seyir zevki yüksek bir maç oldu

Seyir zevki yüksek bir maç oldu

Anadolu Selçukspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 9’a yükselten Tokatspor’da teknik direktör Koray Palaz, maç sonu yaptığı açıklamada karşılaşmayı değerlendirdi.

“Kulübümüzün ligdeki durumunu göz önünde bulundurursak buraya 3 puan için geldik” diyen Koray Palaz, “Ona göre oyun planı uyguladık. İstediklerimizi zaman zaman sahaya yansıttık. Ligdeki puan durumunu göz önündeki bulundurarak deplasmandan puansız dönmemiz iyi bir durum. Üst sıralara tırmanmak için mücadele ediyoruz. Anadolu Selçukspor yönetimi ve teknik heyetine teşekkür ediyorum. İyi bir şekilde bizi ağırladılar centilmenlikle geçen bir maç oldu” dedi.

“ATAMAYAN TARAF BİZ OLDUK”

Maçın akıbetini değiştirecek pozisyonlar bulduklarını ancak değerlendiremediklerini söyleyen Palaz, “Oyun stratejisinde 3.bölgede çoğalarak pozisyona girmek istemiştik.Bunu da oyuncularımız sahada karakterli bir oyun sergileyerek yaptılar. Maçın akıbetini değiştirecek pozisyonlar yakaladık. Futbolun içinde olan şeyler bunlar, atamayan taraf biz olduk.Ama 3.bölgede çoğalmak önemliydi. Bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Rakibinde pozisyonları vardı. Onlarda atamadılar. Son derece seyir zevki yüksek bir maç oldu” sözlerini kullandı.

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.