Seyhan Makina'da açılış

Seyhan Makina'da açılış

İnşaat sektöründe önemli başarıları bulunan Seyhan Mühendislik-İnşaat firması, Büsan'da açtığı fabrikada 2. El CNC Makina satışı ile oto yedek parça ve kalıp imalatı yapacak.

2007 yılında Adnan Seyhan tarafından kurulan ve inşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Seyhan Mühendislik ve Makina Büsan'daki 2500 metrekare kapalı alanı bulunan fabrikasını haftasonu yaptığı törenle açtı.

Düzenlenen törene Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Karatay İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Arslantürk ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Konya içi ve dışından birçok davetlinin hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Seyhan Mühendislik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Seyhan, yaptığı teşekkür konuşmasında, firmalarının kaliteli hizmet, çalışma profesyonelliği ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ile varlığını sürdürdüğünü söyledi. Firmanın İnşaat sektöründe 2007 yılında kurulduğunu ve okul, hastane, konut ve benzer projeler ile bu sektörde uzun süredir hizmet verdiğini ifade eden Seyhan, “Firmamız gerek yurt içinde gerek yurt dışında yaptığı önemli yapılar ile adından söz ettiriyor. Bu başarımızı 2013 yılından itibaren Makina sektöründe de göstermek istedik. Dolayısıyla Seyhan Makinayı faaliyete geçirdik. CNC Makina alım-satımı, teknik servis olarak faaliyet gösteren firmamızla bu yıl Konya'da güçlü bir sektör olan Otomotiv sektörüne giriş yaptık. Oto yedek parça, kalıp ve krameyer koltuk sistemleri imalatına da başlamış olduk. Hedefimiz üretimi arttırıp ülkemizin ekonomosine ve istihdamına katkı sağlamaktır. Bunun için de müşteri memnuniyetimiz esastır. Bugün açılışımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

2-1.20140922093124.jpg

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Daha sonra kürsüye gelen Konya Ticaret odası Başkanı Selçuk Öztürk ise, Seyhan Makina'yı yaptığı yatırımdan dolayı kutlayarak, Konya sanayisinin ve ticaretinin gelişimine yaptığı katkıdan dolayı teşekkür etti. Ülkemizin ve Konya'nın ekonomisinin önemli olduğunun altını çizen Öztürk, Seyhan Makina'nın yatırımı ile hem ekonomik ve istihdama önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. Konuşmalar sonrası Karatay ilçe Müftüsü H.Hüseyin Arslantürk'ün yaptığı dua sonrası kesilen kurdele ile açılış gerçekleşmiş oldu. Açılış sonrası davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edilirken davetliler Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Seyhan'a tebriklerini iletti.

MUHAMMET GÜMÜŞ - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.