Seydişehir'in tanıtımı için pul bastırıldı

Seydişehir'in tanıtımı için pul bastırıldı

Seydişehir Belediyesi ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacı ile pul bastırdı

Seydişehir Belediyesi ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacı ile pul bastırdı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'in tanıtımı için farklı çalışmaları hayata geçirdiklerini kaydederek  kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdıklarını söyledi.

Seydişehir Belediyesi olarak kutlama ve tanıtım amaçlı çalışmalarda  gönderilen postaların üzerine yapıştırılmak üzere  Seydişehir'e özel pul  bastırıldı.  Tarihi, Seyidharun Camii ve Kuğulu Mesire alanının yer aldığı  posta pulu sayesinde Seydişehir'in tanıtımı yapılacak.  

12-3_880x440-001.jpg

 Seydişehir'in tanıtımı yapılması üzere basılan posta pulları Seydişehir PTT Müdürü Serap Güner tarafından Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a makamında takdim edildi.  Seydişehir'in tanıtılması amacı ile Seydişehir Belediyesi adına pul bastıklarını kaydeden Güner, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a yaptığı çalışmadan dolayı teşekkür etti. Şehir dışı posta gönderilerinde kullanılmak üzere böyle bir çalışma yapıldığını kaydeden Başkan Tutal, "İlçemizin tanıtımı noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Seydişehir'in simgesi haline gelen Seyidharun Camii ve Kuğulu Mesire alanımızın tanıtımını bu şekilde

her bölgede yer alsın istedik. Seydişehir PTT Müdürlüğümüz bize bu konuda  yardımcı oldu. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Şehir dışı  posta gönderilerimizde Seydişehir'in tanıtımında önem arz eden pullarımızı kullanarak tarihimizi ve doğal güzelliğimizi tanıtmış olacağız” dedi.

ABDULLAH LEBLEBİCİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.