Seydişehir'de projeler bitecek

Seydişehir'de projeler bitecek

Seydişehir’de aldığı oylarla ikinci döneme imza atan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, projelerinin devamı ve tamamlanması için yeniden seçilmesinin önemli olduğunu söyledi

Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ile Yazı İşleri Müdürü Muhammet Gümüş ve gazetemiz Seydişehir Temsilcisi Abdullah Leblebici, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal, Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak şahsında Merhaba Gazetesine teşekkür etti. Başkan Tutal, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Öncelikli hedeflerinin geçen dönemden başladıkları projeleri tamamlamak olduğunu belirten Tutal, “Önceki dönemde başladığımız projelerimizin devamı ve yeni projelerimizin hayata geçmesi için hemşehrilerimiz görevi tekrar bize verdi. Bizde halkımızın verdiği devam yetkisiyle projelerimizi tamamlayıp Seydişehir’imize kazandıracağız. Bizim için öncelikli projeler, Termal tesisimiz, Kuğulu Park, Eski Garaj ve Seyyid Harun çevre düzenlemesidir. Bu projelerin tamamlanması ile ilçemiz çok farklı bir çehreye kavuşacak. Bunların dışında yeni dönem içinde projelerimiz var. Bunlara da başlayarak hayata geçirmek için birliktelikle hareket edip dönem içinde yapmayı amaçlıyoruz. Seydişehir için en iyiyi en güzeli yapmak boynumuzun borcudur” dedi.

Yeni projeler için gerekli görüşmeleri ve çalışmaları da yapmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Mehmet Tutal, “Çok önemli projeler var ancak, önceliğimiz önceki dönemde başladıklarımızı bitirmek ve sonrasında yenileri Seydişehirimize kazandırmak olacak. Bunlarla ilgili görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizi hem turizm hem de tarım anlamında çok daha önemli konumlara getirmek için çalışmalarımız devam edecek” diyerek Termal tesisin sonlara doğru geldiğini belirtti.

MEHMET ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.