Seydişehir’de korona denetimi arttı

Seydişehir’de korona denetimi arttı

Kovid-19 tedbirleri kapsamında Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık ekipleri denetimlerde bulundu. 

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşıladığı ilçe pazarında, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşların hijyenik ve steril bir alışveriş için nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulunan kamu görevlilerine teşekkür etti.

Seydişehir Belediyesi olarak halkın yoğun kullandığını halk pazarında dezenfekte çalışmalarının yapıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Ekiplerimiz pazar yerinde ürün fiyatları, yıkanmadan satışa sunulan gıda maddelerin üzerinin kapatılması, ayrı ayrı poşetlenmesi konusunda esnaflarımıza uyarılarda bulundu. Satıcılarımızın fiziki mesafenin korunması şartıyla maske ve eldiven takmaları, satışı yapılan ürünlere alış  veriş yapan vatandaşların dokunmamasını konusunda bilgi verildi. Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 65 yaş üstü pazaryerinde bulunan vatandaşlarımıza uyarıda bulunarak evlerine gitmeleri istendi" dedi. Pazar esnaflarının ayrıca kendilerine ait yer çizgilerin kontrol edildiğini kaydeden Başkan Tutal, “Pazar esnafımızdan ayrıca Kovid-19 tedbirleri kapsamı süresince yer işgaliye ücretleri alınmayacak. Denetimlerimiz sürecek ve hijyen kurallarına uymayanlar hakkında gerekli yasal işlem yapılacaktır" şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.