Seydişehir'de kar kalınlığı 55 santimetreye ulaştı

Seydişehir'de kar kalınlığı 55 santimetreye ulaştı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde önceki gün sabah saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden yağışın ardından kar kalınlığı ilçe merkezinde 55 santimetreye yüksekler ise 1 metreye ulaştı. Okulların kar ve TEOG sınavı nedeniyle bugün...

Konya'nın Seydişehir ilçesinde önceki gün sabah saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden yağışın ardından kar kalınlığı ilçe merkezinde 55 santimetreye yüksekler ise 1 metreye ulaştı. Okulların kar ve TEOG sınavı nedeniyle bugün ve yarın (27 Kasım Perşembe) tatil edildiği ilçe merkezinde Seydişehir Belediyesi ekipleri de karla mücadele çalışmalarına başladı.

    İş makineleriyle kar temizleme ve küreme çalışması yapan ekiplere karla mücadele timi de destek oluyor. Konya-Antalya bağlantı yolunun kapanması nedeniyle sürücüler Konya-Beyşehir-Seydişehir-Antalya güzergâhını kullanmaya başladı. Karayolları ve Seydişehir Belediyesi ekiplerinin karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü ilçede sokak hayvanları da kar ve soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşıyor. Otomobillerin kar altında kaldığı ilçede, soğukta üşüyen bir köpek ise sığınacak sıcak bir yer aradı.

    İlçede ana arter ve caddelerde ulaşımda bir aksama yaşanmazken, bazı vatandaşlar kar nedeniyle oluşan kartpostallık manzaraları fotoğrafladı. Bazı vatandaşlar da manzara eşliğinde birlikte fotoğraf çekindi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.