Seydişehir’de "Haydi Bil Bakalım" yarışmasının grup elemeleri yapıldı

Seydişehir’de "Haydi Bil Bakalım" yarışmasının grup elemeleri yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen ve ortaokullar arasında düzenlenen "Haydi Bil Bakalım" bilgi yarışmasının grup elemeleri Seydişehir ilçesinde yapıldı.

Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda yapılan grup elemelerine; Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü, Konya, Türkiye ve Dünya ile ilgili genel kültür sorularından oluşan yarışmada öğrenciler ter döktü. Final yarışmasını kazanan Özel Seydişehir Final Ortaokulu Konya'da yapılacak olan yarışmada, Seydişehir ilçesini temsil etmeye hak kazandı.

Yarışmaya katılan öğrencileri tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli, "Geleceğimizin teminatı siz öğrencilerimizi medeni cesaretinizden dolayı kutluyorum. Güzel bir yarışma oldu. Konya'da yapılacak olan yarışmada da iyi bir dereceyle ilçemize geleceğinize inanıyorum" dedi.

Dereceye giren öğrencilere, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından ödül verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.