Seydişehir'de FETÖ tepkisi

Seydişehir'de FETÖ tepkisi

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların milli irade nöbeti, 14'düncü gece de Seydişehir'de devam etti.

FETÖ'nün Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlediği bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Muhsin Kiremitci'nin (28) babası Hüseyin Kiremitci, belediye meydanında toplanan vatandaşlara yaptığı konuşmada, yaşamı boyunca çocuklarının eğitimine önem verdiğini söyledi.
 
Kiremitci, 5 oğlunu da üniversitede okuttuğunu belirterek, "Muhsinim polis oldu. Sonra komiser oldu. Daha görevde yükselmesini beklerken Allah'ın takdiri, yanına aldı. Meydanlar birlik beraberlikle dolunca bu memleketin parçalanmayacağını umut ettim. Allah beraberliğimizi bozmasın." dedi.
 
Daha sonra meydanda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Seydişehir Şubesi tarafından fotoğraf sergisi açıldı. 
 
Seydişehir Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve vatandaşlar, MÜSİAD tarafından açılan deftere düşüncelerini yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.