Seydişehir’de Esnaflar Yemekte Bir Araya Geldi

Seydişehir’de Esnaflar Yemekte Bir Araya Geldi

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bu yıl “Geleneksel Esnaf Yemeği ve Kaynaşma Programı”nın üçüncüsü düzenlendi.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın düzenlediği ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Geleneksel Esnaf Yemeği ve Kaynaşma Programı” bir düğün salonunda yapıldı. Yemeğe Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan ve çok sayıda esnaf odası başkanı ve Seydişehirli esnaflar katıldı.

Programda konuşan Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, “İçinde bulunduğumuz ekonomik şartlarla mücadelesini sürdüren, ülkesi ve ailesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan esnaf ve sanatkarımıza biraz olsun moral verebilmek ve üyelerimiz arasında kaynaşmayı sağlamak adına böyle bir program tertip ettik. Katılımın fazla oluşu bizleri çok mutlu etti. Konya’dan programımıza teşrif eden KONESOB Başkanımız Sayın Ali Osman Karamercan ve yönetim kuruluna, diğer meslek odası başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu tablo esnafımızın birlik ve beraberliğini temsil etmekte” dedi.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan da konuşmasında, esnafın kaynaşmasının ülkenin ihtiyacı olan ve özlenen bir tablo olduğuna dikkat çekti. Başkan Karamercan, “Değerli oda başkanımız ve kardeşimiz Sayın İbrahim Aypar, başkan olduğu günden itibaren özverili bir çalışma gösterdi. Sizlerin güvenini boşa çıkarmayıp, bugüne kadar diğer odalarımıza örnek olacak çalışmalar yaptı. Şu anki tablo ve beraberlik ortamı da, bu sevgi ve saygının eseridir. Bu birlik ve dayanışmamız hiçbir zaman bozulmasın ve sonsuza kadar devam etsin” diye konuştu.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar tarafından verilen teşekkür plaketini alan ve duygularını dile getiren KONESOB Başkanı Karamercan, “Bizleri onure eden bu anlamlı plaket beni fazlasıyla mutlu etti. Üç aylarınızı tebrik eder, mübarek üç ayların sevgi bereketi Ramazan ayıyla daha da nurlanmasını, tüm esnaf kardeşlerimiz ve İslam alemini yüceltmesini Rabbimizden temenni ederim” dedi. Programın sonunda ayrıca meslekte 30 yılını dolduran esnaflara da teşekkür plaketi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.