Seydişehir’de eski garajda bulunan dükkanlar yıkılıyor

Seydişehir’de eski garajda bulunan dükkanlar yıkılıyor

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Eski Garaj Ticaret ve Konut Merkezi Projesi kapsamında başlatılan ve esnaf tarafından boşaltılan belediye dükkanlarının yıkım çalışmaları başladı.

Eski Garaj Ticaret ve Konut Merkezi Projesi kapsamında başlatılan ve esnaflar tarafından boşaltılan belediye dükkanları yıkım çalışmalarının startını Belediye Başkanı Mehmet Tutal verdi. Nacati Kalaycıoğlu Caddesinde bulunan belediye dükkanların boşaltılmasının ardından Fen İşlerine bağlı ekipler yıkım ve hafriyat çalışmalarına hız verdi.

Proje kapsamında esnaflık yapan vatandaşları bilgilendirdiklerini işyerlerini boşaltmalarının ardından yıkım çalışmalarına başladıklarını kaydeden Başkan Tutal, "Seçim vaatlerimiz arasında yer alan yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda kapalı ve açık otoparkı, iş merkezleri, konutları ve meydanı ile 30 milyon liralık yatırımı ilçemize kazandırıyoruz. Böylece ilçemizin 27 yıllık hayalini gerçekleştirmiş oluyoruz Seydişehir'in menfaatleri doğrultusunda projelerimizi tek tek hayata geçirdik" dedi.

Başkan Tutal, "Seçim vaatlerimiz arasında bulunan ve ihalesini yaparak temel atma törenini yaptığımız Eski Garaj Konut Projesinde 41 adet işyeri, 92 adet daire, konutlara ait kapalı otopark ve 2 bin metrekare halka açık otopark, 3 bin 800 metrekarelik bir meydandan oluşacak yeni bir yaşam alanını Seydişehir halkının hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.