Seydişehir SKM'de buluşmalar sürüyor

Seydişehir SKM'de buluşmalar sürüyor

Seydişehir’e gelen Cumhur İttifakı AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay da bu coşkuya ortak oldu.

Seydişehir’e gelen Cumhur İttifakı AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay da bu coşkuya ortak oldu.  Başkanlarına, davalarına destek için gelen partililer tarafından dolup taşan seçim koordinasyon merkezinin bu seferki ziyaretçileri Dikilitaş Mahallesi sakinleriydi. Seçim koordinasyon merkezine gelen Dikiltaşlıları Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, Başkan Adayı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Murat Koru ve ak davaya gönül veren vatandaşlar karşıladılar. “Her akşamı miting alanına çeviren Tüm Seydişehirli kardeşlerime teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tutal: “Dikilitaş Mahallemiz de en kıymetli hayat  damarı olan su gibi Seydişehir’e akmış, bu meydanı tamamen doldurmuş. Her akşamı miting alanına çeviren Tüm Seydişehirli kardeşlerime, bugün Seçim Koordinasyon Merkezimizi büyük bir coşkuyla  dolduran Dikilitaş Mahallemize çok teşekkür ediyorum. Beş yıllık zaman diliminde bakanlıklarımızın kaynaklarını kullanmak, büyük şehirle uyumlu çalışmak ve Seydişehir’imizin öz kaynaklarını devreye sokmak suretiyle sizlerle beraber Seydişehir’de tarih yazdık. Bir beş yıl daha tarih yazmaya hazır mıyız? Sizler hazır olduktan sonra Allah’ın izni ile sandıktan gümbür gümbür çıkacağız. Tarih yazmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

OYLARA TALİBİZ

Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın garantisidir diyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, ”Büyükşehir yasası çıkartıldığında ‘Bu nasıl olacak? Konya nasıl hizmet alacak?’ diyenler geçmiş beş yıla baksın. Seydişehir beş yılda 160 milyon TL yatırım aldı. AK Partili ilçe belediyesi, AK Partili büyükşehir belediyesi, hükümetimiz, milletvekillerimiz hep beraber el ele, kol kola bu kadar hizmet ürettik. Şimdi çok daha güçlüyüz. Cumhur İttifakının adayları olarak karşınızdayız. Hem AK partili hem Milliyetçi Hareket Partili ve tüm Seydişehirli kardeşlerimizin oylarına talibiz” dedi. Başarmak; birlikte yürümek, aynı duyguları paylaşmak, aynı yöne bakmak, aynı hedefe bakmakla olur diyen Altay, ”İki genel başkan yardımcısı, İki bakan, on milletvekili, bir büyükşehir belediye başkanı, bir ilçe belediye başkanı yapamayacak(!). Tek başına, bağımsız bir adam gelip yapacak öylemi? Biz bu kadar adam, bu kadar güçlü bir yapı bu işin üstesinden gelmeyeceğiz, kendi başına çıkmış, meydanlarda vaatlerde bulunan birisi bu işi başaracak (!) buna inanıyor musunuz? Hayır tabi ki de. Onun için birlikte başarmak, birlikte yürümek, aynı duyguları paylaşmak, aynı yöne bakmak, aynı hedefe bakmakla olur. Bu dönemde de büyük şehir belediyesi ve ilçe belediyesinin uyumlu çalışması Seydişehir'e hizmeti getirecektir” şeklinde konuştu. 
HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.