Seydişehir Belediyesinin asfalt çalışmaları sürüyor

Seydişehir Belediyesinin asfalt çalışmaları sürüyor

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde sürdürdüğü yol yapım ve bozulmuş yollarda da onarım çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, fen işlerine bağlı ekipler asfalt, kilitli parke taş döşeme, kaldırım, yol açma çalışmalarının yanı sıra Hacıseyitali, Pınarbaşı ve Anabağlar mahallelerindeki yollarda bulunan çukurlara asfalt kullanılarak yama ve tamir çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Deforme ve bozulma olan yolların tespit edilerek belirlendiğini ve bu konuda çalışmaların başlatıldığını kaydeden Başkan Tutal, "Mahallelerimizde çeşitli nedenlerle deforme olan yollarda çalışmalarımızı hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok noktasında kaldırım, asfalt, yol açma, parke taş yapım işlerini devam ettirirken diğer yandan da asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Belediyemiz fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz hava şartları elverdiği sürece belirlenen program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerimizde bulunan yolları tarayarak bozuk yollarda asfalt yama çalışmalarına devam edecek" dedi.

Seydişehir Belediyesi olarak bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen bozulmalar ve çukurlar nedeniyle trafik adına da sıkıntılar yaşandığını kaydeden Başkan Tutal, "Bu konudaki sıkıntıları ortadan kaldırmak için ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirdik. Bu kapsamda şehir merkezinde ve mahalle yollarında sürücülerimizin taşıt trafiğinde rahat hareket etmelerini sağlayacağız. Başlattığımız asfalt atağının yanı sıra yollarda asfalt yama ve kaldırım onarım çalışmalarını yürütüyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın trafikte hayatını kolaylaştırmaktır. Bu yöndeki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın çalışmalarımıza gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.