Seydişehir Belediyesinden Harika Kanatlar Müzikali

Seydişehir Belediyesinden Harika Kanatlar Müzikali

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik hazırladığı TRT Çocuk ekranlarının sevilen yapım "Harika Kanatlar Müzikali" minik izleyicileri ile buluştu.

"Çocukların mutlu olması ve gülmesi hepimizin gülmesidir" diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Biz hem bu programlar noktasında hem de modern oyun gurupları noktasında, hem sizlerin spor yapabilecekleri spor aletleri, spor sahaları noktasında gayret ediyoruz. İnşallah sizler bu milletin, bu vatanın geleceğini en iyi şekilde inşa edersiniz" dedi.

Seydişehir'in daha güzel olabilmesi, daha modern bir şehir olabilmesi için yoğun çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Seydişehir'in daha güzel olabilmesi için elimizden geldiği ölçülerde 7 gün 24 saat çalışmaya gayret ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Seydişehir'de arzu ettiğimiz güzel projeleri hayat tek tek geçiriyoruz. Özellikle çocuklarımız için ve yetişkinler için Kuğulu projemizi hızlı bir şekilde devam ediyor. Atlarımız getirdik. Su sporlarını önümüzdeki yıl beraberce yapacağız. Seydişehir'in geleceği için en önemli olan projelerimizden termali başlattık. Önümüzdeki yıl Seydişehir'de termali inşallah kullanmaya başlayacağız. Seydişehir Seyid Harun projesi önemli bir proje idi. Onu da belirli bir noktaya getirdik. Bu yaz dönemimizde temizlik çalışmalarına başlayıp önümüzdeki yıl tamamlamış olacağız. Hep birlikte Seydişehir'i en güzel bir şekilde temsil etmeye, güzel bir hale getirmek ve mutlu, huzurlu bir şekilde güzel günler geçirmeyi beraberce arzu ediyoruz. Desteklerinizden ve dualarınızdan dolayı ben hepinize teşekkür ediyor hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu.

Müzikal boyunca çocuklar, dans gösterilerine eşlik etti. Çocuklara Seydişehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.