Seydişehir Belediyesi’nden engelli gencin evine engelli rampası

Seydişehir Belediyesi’nden engelli gencin evine engelli rampası

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, doğuştan engelli olan Mustafa Özdemir'in evinin önüne engelli rampası ve korkuluk yapıldı.

Kozlu Mahallesine bir dizi ziyarette bulunan Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer doğuştan engelli Mustafa Özdemir ve Ayşe Akyüz'ü evinde ziyaret etti. Başkan Tutal, kendisinden talepte bulunan ailenin isteğini yerine getirerek, engelli oğullarının eve rahat girip çıkabilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek çalışmaları başlattı.

Rutin çalışmalarının yanı sıra halkın her kesimine yönelik çalışmalar yapmaya çalışan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Mustafa kardeşimizin kendi aracıyla sokağa çıkabilmesi için bizden evinin önünde rampa yapılması talebi oldu. Ekiplerimizin çalışmalarıyla bu sorun giderildi. Mustafa kardeşimizi evinde ziyaret ederek onun mutluluğunu birlikte yaşadık. Bundan sonraki hayatında kendisi için yapabileceğimiz bir şeyler olursa elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Babasının ve yakınlarının yardımı olmadan, evinden sokağa çıkamadığını ifade eden doğuştan engelli Özdemir, "Ben başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum. Artık kendim rahat rahat aracımla dışarı çıkabileceğim. Yıllardır babamın ve yakınlarımın yardımıyla çıkıyordum. Kendisinden Allah razı olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.