Seydişehir Belediyesi’nden E-Belediye Hizmeti

Seydişehir Belediyesi’nden E-Belediye Hizmeti

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi’nde vatandaşların her türlü borç bilgilerini sorgulatarak online ödeme ile 7 gün 24 saat hizmet alabileceği e-belediye hizmeti kullanımına açıldı.

Bir süredir güvenli ödeme yapılabilmesi için alt yapı çalışmalarını sürdüren Seydişehir Belediyesi, artık haftanın 7 günü 24 saat dilediği gibi borç sorgulaması yaparak, borçlarını kredi kartı 3D Security güvenliği altında gönül rahatlığı ile ödemelerini yapabilecek. Gelişen Türkiye’de her türlü yenilikten vatandaşın faydalanması için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz internet sitesi üzerinden E-Belediye vatandaşın hizmetine açmış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın güvenlik sertifikalı sistemimizden faydalanarak borç sorgularını yapabilir 7/24 kredi kartı ile artık güvenli bir şekilde ödemelerini gerçekleştirebilecekler” dedi.

Haftanın belirli günleri kırsal mahallelere giderek vatandaşların ayağına mobil hizmet götüren belediye yetkilileri mahallelerdeki vatandaşların hizmetine koşuyor. Kırsal mahallelerde başlatılan tahsilat işlemleri için açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımız için başlattığımız mobil tahsilat sistemimiz sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımız memnun. Hizmet kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.