Seydişehir Belediyesi’nden Doğa Yürüyüşü

Seydişehir Belediyesi’nden Doğa Yürüyüşü

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından organize edilen ve ilki gerçekleştirilen Seydişehir Küpe Çukuru Doğa Yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüşe, Seydişehirli dağcıların yanı sıra KON.D.A.K, Konya Dağcılık İl Temsilciliği, KARDOF, Beyşehir ve Huğlu’dan dağcılar ile doğaseverler katıldı. Yürüyüş için Seydişehir Belediyesi önünde buluşan katılımcılar, Seydişehir Belediyesi’nin otobüsleriyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından yürüyüş rotasının başlangıç yeri olan Taraşçı Barajı’na uğurlandı. Doğa sporlarının sağlıklı yaşam için gerekli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz doğa yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu tür sosyal etkinliklerle hem vatandaşlarımızın iyi zaman geçirmelerini, hem de Seydişehir’imizin tanınmasına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Eşi ve benzeri olmayan Küpe Çukuru’nun güzelliklerini görmek tarif edilemez bir his. Ben katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Gruplar halinde tırmanışa geçen, doğa güzelliklerini ve yılkı atlarını görmek isteyen doğaseverler Seydişehir’in güzelliklerinden birisi olan Küpe Çukuru’ndaki eşşiz manzaraya hayran kalırken, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a organizasyon dolaysıyla teşekkür ettiler. Seydişehir Belediyesi tarafından Küpe Çukuru Doğa Yürüyüşü’ne katılan tüm katılımcılara tişört-şapka-yağmurluk hediye edildi ve kumanyalar dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.