Seydişehir Belediyesi’nden Dikilataş Mahallesi’nde iftar sofrası

Seydişehir Belediyesi’nden Dikilataş Mahallesi’nde iftar sofrası

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programları, Dikilitaş Mahallesi'nde verilen iftar yemeği ile devam etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın kırsal mahallelerde bu yıl başlatmış olduğu iftar yemeği programına çok sayıda vatandaş katıldı. Dikilitaş Mahallesi'nde gerçekleşen ve yüzlerce vatandaşın katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür etti.

İftar programında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, rahmet, bereket ve kurtuluş ayı olan Ramazan'da Seydişehir'in kırsal mahallelerinde iftar açtıklarını söyledi. Ramazan ayı birliğin, dirliğin, beraberliğin, kardeşliğin yoğun yaşandığı bir ay olduğunu da kaydeden Başkan Tutal, "Paylaşma duygusunun daha fazla öne çıktığı bir ay. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek hem hal oluyoruz hem de Ramazan ayının uhrevi havasını birlikte yaşıyoruz. İlk günden bu güne kadar ifade ettiğim gibi Seydişehir merkezde vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlerden aynı şekilde kırsal mahallelerimizde faydalanacak. Şükürler olsun ki seçim beyannamemizde verdiğimiz vaatlerimizi gerçekleştiriyoruz. Projelerimizi hayata geçiriyoruz" dedi.

Ramazan eğlenceleri, animasyon gösterileri ve yarışmalarla devam eden program çocuklara çeşitli hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.