Seydişehir Belediyesi lale, sümbül ve nergis soğan ekimi yaptı

Seydişehir Belediyesi lale, sümbül ve nergis soğan ekimi yaptı

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, 80 bin 500 adet lale, sümbül ve nergis soğanı dikti.

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yapmış olduğu çalışmalar kapsamında mevsimlik çiçek dikim çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, 80 bin 500 adet lale, nergis ve sümbül soğanı dikimi gerçekleştirdi. Çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bahar aylarında Seydişehir'in rengarenk bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Başkan Tutal, "Öncelikli olarak 15 Temmuz Milli İrade Meydanında bulunan park, belediye önü ve Adliye Kavşağı ve Otogar Kavşağı arasında bulunan refüjlerde halkımızın yoğun kullandığı bölgelere çiçek soğanı dikimi yapılıyor. Seydişehir'de peyzaj ve çevre düzenlemesi konusunda ilçeye yakışır görüntüler ve güzellikler sunmak hedefimize devam ediyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda göbek ve refüjlerde mevsimlik çiçek ekimi gerçekleştirerek görsel anlamda estetik bir görüntü kazandırıyoruz. Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri olarak daha güzel, yaşanabilir, sosyal çevreye duyarlı ve çevreci bir ilçe olma noktasında hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bunun için katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, mevsimine uygun rengarenk çiçekleri ana arterler, rekreasyon alanları, parklar, kavşaklar ve refüjlerde dikimlerine devam edileceği sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.