Seydişehir Belediyesi filede iddialı

Seydişehir Belediyesi filede iddialı

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı ile bir araya gelerek sezonun açılışını yaptı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı ile bir araya gelerek sezonun açılışını yaptı. Voleybol Takımı sporcuları ile yemekte bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi'nin spor alanında, yaz spor okullarıyla ciddi bir çalışma başlattıklarını ifade ederek, "Seydişehir'de faaliyet gösteren futbol kulüplerini bir araya getirerek, onların kardeş hane bir şekilde sayılarını genişlettik. Diğer ferdi spor oyunlarında olan öğrencilerin yaz spor okullarında eğitimlerini de tamamladık. Onlarda bir arada çalışmalarına devam ediyorlar." dedi.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı’nın artık 2.ligde geçmişi olan bir takım olduğunu belirten Başkan Mehmet Tutal, "Arkadaşlarımızın inşallah bu dönemde de geçmiş yıllarda elde ettikleri başarıyı elde edeceklerine inanıyoruz. İlçemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Kendilerine buradan hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum." diye konuştu.

HEDEF PLAY-OFF

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hasan Çalı, Antrenör Kudret Ekinci, Süleyman Kılınç ve basın mensuplarının katıldığı yemekte sporcular hedeflerinin play-off ve 1. ligde oynamak olduğunu belirterek, 2014-2015 sezonunda da çıtayı daha da yükselteceklerini ifade ettiler.

Takım adına konuşan sporcu ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan Ahmet Uğur Solmaz, spor hayatlarının son 4 yıldır Seydişehir Belediyesi Spor Voleybol Takımı ile devam ettiğini dile getirerek, "Biz bu işi yaparken sporculuğumuzu en iyi şekilde yansıtmayı hedefliyoruz. 5 yıldır burada iyi bir alt yapı oluşturduğumuza inanıyorum. Halk tarafından sevildiğimize inanıyoruz. Zaten maçlarda bizi destekliyorlar. En büyük gücümüzü halktan ve belediyeden alıyoruz. Bu sene hedefimiz inşallah play-off. Hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum. Takım arkadaşlarımızla iyi bir ekip oluşturduk, kenetlendik. Bu sene Seydişehir olarak play-offta yarışmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

İLK RAKİP ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımını, İsmet Hakverdi, Ahmet Uğur Solmaz, Tacettin Çakı, Serkan Hacıoğlu, Harun Salif, Ersin Soysal, Cihan Kırıcı, Cevat Şimşek, Ozan Yağız, Uğur Güven oluştururken, Seydişehir Voleybol Takımı 2014-2015 sezonun ilk maçını 11 Ekim 2014tarihinde Seydişehir Kapalı Spor Salonu’nda Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.