Seydişehir Belediye Başkanı Tutal hizmetleri açıkladı

Seydişehir Belediye Başkanı Tutal hizmetleri açıkladı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, görev süresi içinde bugüne kadar pek çok projeyi tamamladıklarını ve yeni projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, görev süresi içinde bugüne kadar pek çok projeyi tamamladıklarını ve yeni projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. 

Tutal, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehrin ekonomisini canlandırmak için yeni projelerin devam ettiğini söyledi. 

Görev sürelerinde bugüne kadar pek çok projeyi hayata geçirdiklerini, ekonomik yatırımların yanı sıra sosyal, kültürel, eğitim ve spor alanında yatırımlar yapmayı sürdürdüklerini ifade eden Tutal, şunları kaydetti:

"Arıtma tesisimiz Mart 2017’de işletmeye açılacak. Arıtılan su tarımsal sulamada kullanılacak. Mahallerimizde 17 park yaptık. Yaptığımız 40 projeden Kuğulu Vadisi, Seyyid Harun Veli Türbesi çevre düzenlemesi, prestij caddesi projeleri bu yıl içerisinde tamamlanacak. Şehrin sosyal ve kültürel alandaki bir eksikliği dolmuş olacak. Jeo Termal Projesini ihale edeceğiz. İlçeyi turizm merkezi haline getirip canlılık kazandıracağız. Çalışmalarımızla ilçe halkına layık olmaya çalışıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.