Seyahat Gemileri Boğaz'a Dizildi

Seyahat Gemileri Boğaz'a Dizildi

Tarihi kent İstanbul'a gelmek için deniz yolunu tercih eden dev seyahat gemileri, İstanbul Boğazı'na dizildi. Sahili kapatan gemileri gören İstanbullular, bol bol fotoğraf çekti.Karaköy Sahili’nde peş peşe sıralanan ve zengin turistlerin tercih...

Tarihi kent İstanbul'a gelmek için deniz yolunu tercih eden dev seyahat gemileri, İstanbul Boğazı'na dizildi. Sahili kapatan gemileri gören İstanbullular, bol bol fotoğraf çekti.

Karaköy Sahili’nde peş peşe sıralanan ve zengin turistlerin tercih ettiği dev gemiler, sahili tamamen kapattı. Salı Pazarı Limanı olarak bilinen bölgeye demirleyen gemiler, vatandaşların da ilgisini çekti. Üsküdar Salacak sahilinde gezintiye çıkan İstanbullular, cep telefonlarıyla dev gemilerin fotoğrafını çekti.

Cruise seyahatlerinde kullanılan ve ortalama büyüklüğü 300 metre civarında olan gemiler, aynı anda binlerce kişiyi hizmet verebiliyor. Yüzlerce personelin hizmet verdiği gemiler, adeta küçük bir ada gibi. Bu gemilerde üst bölmelerde açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra dev jakuziler bulunuyor. Alışveriş merkezi, tiyatro ve sinema salonlarının da yer aldığı gemilerde spor alanları dikkat çekiyor. Gemiler turistlere 24 saat esasına göre hizmet veriyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.