Şevki Yılmaz'ın, Saadet Partisi "evet" için çalışıyor yalanı

Şevki Yılmaz'ın, Saadet Partisi "evet" için çalışıyor yalanı

Yeni Akit gazetesi yazarı Şevki Yılmaz, okurlarını aldatarak Saadet Partisi'nin "evet" için çalışacağını yazdı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "başkanlık sistemi"ne prensip olarak karşı olmadıklarını ancak "değişmesi gereken maddeler" olduğu gerekçesiyle referandumda evet demeyeceklerini açıklamasına rağmen; Şevki Yılmaz Yeni Akit gazetesinde yayımlanan bugünkü yazısında Saadet Partisi tabanının "evet" için çalışacağını yazdı. Yılmaz'ın Saadet Partisi tabanını ve okurlarını aldattığı yazısında "Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, AK Parti, MHP, HÜDA PAR, Büyük Birlik, Saadet vs. milli partilerimiz, ekonominin canlanmasını isteyen iş adamlarımız, milli sendikalarımız, milli medyamız, samimi tarikatlarımız, kanaat önderlerimiz ve başta Filistin olmak üzere tüm mazlum İslam coğrafyası “Evet” için canla başla çalışmaya ahd ettiler, kararlılar ve devam ediyorlar!" ifadeleri yer alıyor.
 

HAYIR DİYENLERİ TERÖR LİSTESİNE EKLEDİ

Şevki Yılmaz, bunları yazarak okurlarını kandırmakla yetinmeyerek, referandumda "hayır" oyu kullanacakları teröristlerin listesine dahil etti. Yılmaz, yazısında "Devrimlerle medeniyetimizi ve ekonomimizi deviren 6 oklu CHP, kuzenleri HDP, PKK, YPG, PYD, DHKP/C, HDP, FETÖ, Ulusalcı Ergenekon vs. terör örgütleri, masonlar, Siyonist İsrail, haçlı alemi, tüm mason locaları, din, vatan, can ve namus düşmanları "Hayır" adına milletimizi aldatmak için birleşmişler!" ifadelerine yer verdi.
 

SAADET PARTİSİ 5 MADDEYLE KARŞI ÇIKTI

Prensipte "Başkanlık Sistemi"ne karşı olmadığını açıklayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, halkın onayına sunulacak düzenlemenin bazı maddelerinden duyduğu endişeyi dile getirmişti. Anayasa değişikliğinin oluşturacağı sorunlara dikkat çeken Saadet Partisi, şu 5 maddeye karşı çıkıyor.
 
-Meclis'in etkinliği azalıyor
-Yargı bağımsızlığı zarar görüyor
-Yetkiler tek elde toplanıyor
-Cumhurbaşkanı'na Meclis'i fesih yetkisi veriliyor
-Yüzde 10'luk seçim barajı kalkmıyor.
 

"ERBAKAN'I FETÖ KANDIRDI" YALANINI DA ORTAYA ATMIŞTI

Birkaç ay önce de katıldığı bir televizyon programında, FETÖ’nün Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı da kandırdığı iftirasını atan Şevki Yılmaz, "Fatih Üniversitesi Erbakan Hoca’nın onayıyla yapıldı” demişti. 
 

DAHA SONRA ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkiler üzerine Şevki Yılmaz "Tüm milli görüşçülerden ve tüm Türkiye'den özür diliyorum. Yanlış biliyormuşum. Beni Hasan Hüseyin Ceylan aradı. Bana tarihi hatırlattı. Erbakan Hocam hiç bir zaman Fethullah Gülen'le görüşmedi. Hatamdan dönüyorum ve tekrar tekrar özür diliyorum. Saadet Partisi iktidara gelirse kurbanlar keseceğim. Bende bir kulum, yanlış yaptım ve özür dileyerek yanlışımdan dönüyorum." ifadelerini kullanmıştı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.