Sevilla, Ukrayna’dan Avantajlı Dönüyor

Sevilla, Ukrayna’dan Avantajlı Dönüyor

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında İspanyol ekibi Sevilla, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak rövanş için avantaj elde etti. Gecenin diğer maçında ise Liverp...

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında İspanyol ekibi Sevilla, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak rövanş için avantaj elde etti. Gecenin diğer maçında ise Liverpool, Villarreal ile golsüz berabere kaldı.

Shakhtar Donetsk, Arena Lviv’de Sevilla’yı konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan İspanyol temsilcisi, 6. dakikada Vitolo Machin ile 1-0 öne geçti. Shakhtar Donetsk, bu gole cevap vermekte gecikmedi ve 23 dakikada Marlos Bonfim ile eşitliği yakaladı. 35. dakikada Taras Stepanenko, Ukrayna ekibini 2-1 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona ererken, Sevilla ikinci yarıda baskısını artırdı. 82. dakikada Kevin Gameiro penaltıdan attığı golle maçın skorunu tayin etti. (2-2) Bu sonuçla Sevilla, rövanş için avantaj elde etti.

Gecenin diğer maçında ise bir diğer İspanyol temsilcisi Villarreal, İngiliz ekibi Liverpool’u konuk etti. 90 dakika golsüz sona erdi.

UEFA Avrupa Ligi’nde rövanş karşılaşmaları 5 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.