Sevenleri Ünlü Şarkıcının Cenazesinin Yakılmasını İstemiyor

Sevenleri Ünlü Şarkıcının Cenazesinin Yakılmasını İstemiyor

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Shin Hae-cheol’un sevenleri, ünlü şarkıcının cenazesinin yakılmasını istemiyor.Bu hafta başında Güney Kore acı bir haber ile sarsılmış, ülkede birçok hayranı bulunan şarkıcı Shin, kaldırıldığı...

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Shin Hae-cheol’un sevenleri, ünlü şarkıcının cenazesinin yakılmasını istemiyor.

Bu hafta başında Güney Kore acı bir haber ile sarsılmış, ülkede birçok hayranı bulunan şarkıcı Shin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Shin’in ölümünden bir gün önce Facebook’tan attığı “Bu hastanenin ne kadar kaliteli olduğu net bir şekilde görünüyor. Kapılarınızı kapatmaya hazırlanın. Sessiz kalacağımı sanmayın! İnsanları öldüren hastane. Ne dediğimi anlayacaksınız!” mesajı ise akılları karıştırmıştı.

Öte yandan Facebook'ta yazılan sözlerden etkilenen hayranları, 46 yaşındaki şarkıcının hastane ihmallerinden dolayı öldüğünü düşünüyor. Cenaze törenin son gününde hayranları, sanatçının cesedinin yakılmasına karşı çıktı. Shin’in cesedine otopsi yapılmasını isteyen sevenleri, ölümünde ihmali olanlar varsa cezalandırılmasını istiyor.

Güney Kore'de birçok hayranı bulunan ve aktivistliği ile bilinen ünlü şarkıcı Shin, geçen hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bağırsaklarının tıkalı olduğu tespit edilen sanatçı, geçen hafta hayati bir ameliyat geçirmiş ve kısa bir süre sonra taburcu olmuştu. Birkaç gün içinde durumu daha da kötüleşen sanatçı, tekrar hastaneye yatırılmıştı. Ünlü sanatçının ikinci kez yatırıldığı hastanede kalp krizi sonucu hayata veda ettiği açıklanmıştı.

Shin, 1988 yılında modern rock tarzında yaptığı şarkı ile girdiği bir üniversite yarışmasında, büyük ödülü kazanarak müzik dünyasına girmişti. Shin'in modern caz, rock başta olmak üzere birçok türde 30 albümü bulunuyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.