Sessiz kartal

Sessiz kartal

Yeni sezonda 3 kulvarda birden koşacak olan, ancak bugüne kadar sadece Kaleci Abdülaziz ile Bosna Hersekli genç oyuncu Miloseviç'e imza attıran yeşil-beyazlılardaki bu durgunluk taraftarları tedirgin ediyor

Geçtiğimiz sezonun iskelet kadrosundan sadece Holmen'i kaybeden, Meha ve Traore'nin transferi konusunda ise kararlı olan Atiker Konyaspor'da bütün bunlara rağmen iyi bir orta saha oyuncusu arayışı çalışmaları sürüyor. Yeni sezonda 3 kulvarda birden yarışacak olan yeşil-beyazlılar, güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyorlar. Atiken Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda orta sahaya nokta bir transfer yapmanın planlarını yapan yeşil-beyazlı yöneticilerin, daha önce belirlenen oyurcularla görüşmeleri sürdürüyorlar..

Aykut Kocaman'ın özellikle kadrosunda görmek istediği ve ismi açıklanmayan Alman orta saha oyuncuyu ikna etmeye çalışan Atiker Konyaspor yönetimi, bu oyuncu için kesenin ağzına açmaya hazır. Transfer sezonunun başından beri gündemden hiç düşmeyen ve yönetimin ismini sır gibi sakladığı Alman oyuncu transferini bir türlü sonlandıramayan yönetim son bir deneme daha yapacak. Daha önce Alman oyuncu Atiker Konyaspor’dan düşünmek için süre istemiş ancak daha sonra olumsuz yanıt vermişti. Bu cevaptan sonra da yılmayan yönetim tecrübeli futbolcu için son bir hamle daha yapacak. Kulüp yetkilileri hafta içinde Almanya’ya giderek son kez oyuncuyu ikna etmeye çalışacak.

Yeni sezonda 3 kulvarda birden koşacak olan, ancak bugüne kadar sadece Kaleci Abdülaziz ile Bosna Hersekli genç oyuncu Miloseviç'e imza attıran yeşil-beyazlılardaki bu durgunluk taraftarları tedirgin ederken, yönetimin sessizliğe bürünmesi de kafalarda soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor. Atiker Konyaspor'lu taraftarlar, yönetimin transferde bu kadar sessiz kalmasına bir anlam veremediklerini, dolayısıyla da bu konuda biraz tedirgin olduklarını bildirdiler. Bazı taraftarlar ise gazetemizi arayarak, "Avrupa'da yarışacak bir takımın transferde bu kadar sessiz kalması, dahası istenilen oyuncuları almaması garibimize gidiyor. Belki yönetim görüştüğü oyuncuları dillendirmek istemiyor olabilir, ancak bizler de büyük bir merak içerisindeyiz" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.