Servet Değerinde Yatlar Görücüye Çıktı

Servet Değerinde Yatlar Görücüye Çıktı

Tuzla Viaport Marina’da düzenlenen Yacht Show Eurasia Fuarında, servet değerinde lüks yatlar görücüye çıktı. Fuarda 25 milyon TL değerindeki yat yüzde 50 indirimle alıcısını beklerken, fuarın en ucuz...

Tuzla Viaport Marina’da düzenlenen Yacht Show Eurasia Fuarında, servet değerinde lüks yatlar görücüye çıktı. Fuarda 25 milyon TL değerindeki yat yüzde 50 indirimle alıcısını beklerken, fuarın en ucuz teknesi 3 bin 500 TL’ye satılıyor.

Dünyaca ünlü markaların en özel tasarımlarının buluştuğu Yacht Show Eurasia’da servet değerinde yatlar alıcısını bekliyor. Fuarda uzunluğu 3 metre ile 40 metre arasında değişen 200 tekne ve yat bulunurken, en pahalı yat 25 milyon TL’ye satılıyor.

25 MİLYONLUK YAT YARI FİYATINA

Fuarda en dikkat çekici ve pahalı yat 25 milyon TL ve yüzde 50 indirimle satışa sunuldu. 2016 yapımı olan yat alıcısını bekliyor. Fuara ilişkin bilgi veren Mengi Yay Yachts Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Mengi, “Tuzla’da ilk defa düzenlenen bir fuara katılmanın heyecanını yaşıyoruz. İki teknemiz var. Biri 27 metre, biri 24 metre. Birinin fiyatı 25 milyon tabi ciddi indirimleri var. Diğeri de 22 milyon TL civarlarında yüzde 50’ye varan indirim var” dedi.

UZAKTAN KUMANDAYLA KONTROL EDİLEN TEKNE

Fuarın en ilgi çeken teknelerden biri uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen Angel isimli tekne oldu. 450 bin Euro değerinde olan teknenin sahibi Eray Bulut, şöyle konuştu: “Bu kumanda radyo frekanslarını kullanarak içindeki makineleri kullanmaya yarıyor. Sonra tekneye bağlanmış teknede mevcut olan ana makineleri, manevra pervanelerini tek bir kumandadan kullanabiliyorsunuz. Bu da size tekneyi, teknenin herhangi bir yerinden ya da teknenin dışından bir yerden kolaylıkla manevra yapmanıza yardımcı oluyor.”

Herkesi fuara davet ettiklerini belirten VIA Fuarcılık fuarlar direktörü Dilek Karaduman ise, şunları söyledi:

“Dünyada kendi marinasında fuar yapan tek şirketiz. Dolayısıyla bunun vermiş olduğu güç ve enerji var yatırımcıya ve ziyaretçiye yansıyan çünkü burası sadece bir marina değil aynı zamanda bir sosyal yaşam alanıdır. Tekne almak isteyen ya da teknesiyle gelmek isteyen misafirlerimiz sadece tekneyle gezmek değil aynı zamanda Tema Park’ta vakit geçirebilir, akvaryumu gezebilir, alışveriş merkezinde alışveriş yapabilir. Birçok fırsatı aynı anda sunuyoruz."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.