Sertaç Tuza: Gelecekten umutluyuz

Sertaç Tuza: Gelecekten umutluyuz

Sertaç Tuza, özellikle Aykut Kocaman'ın göreve gelmesinden sonra içlerindeki umutların daha çok yeşerdiğini belirterek, Torku Konyaspor'un hak ettiği yere kısa zamanda geleceğinin altını çizdi

Torku Konyaspor’da Pazar günü içi sahada Gaziantepspor ile oynanacak 10. hafta maçının hazırlıkları  bir günlük dinlenmeden sonra dün yeniden başladı. Yeni teknik kadro ile çıktığı iki lig maçında bir galibiyet ve bir yenilgi alan ve Gaziantepspor’u taraftarlarının desteğiyle yenerek 3. galibiyetini almayı amaçlayan Torku Konyaspor’da hazırlıklar hafta boyunca teknik-taktik antrenmanlarla devam edecek.  Torku Konyaspor’da, sakatlığı geçen Rangelov’dan sonra Recep’in de takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi. Ayrıca, Milli takımlardan dönen Torje ve Belec’in Gaziantep maçında oynayabilecekleri,  Djalma’nın durumunun ise hafta içerisinde belli olacağı öğrenildi.  

TUZA: İÇİMİZDEKİ UMUTLAR YEŞERDİ

Torku Konyaspor'un genç yöneticilerinden Sertaç Tuza, hem Aykut Kocaman'ın gelişini, hem de yeşil-beyazlı temsilcimizin hafta sonunda oynanacak olan Gaziantepspor maçını değerlendirdi. Tuza, lige istedikleri gibi başlamadıklarını herkes gibi kendilerinin de bildiğini, ancak hiçbir zaman karamsar olmadıklarını söyledi. Tuza, özellikle Aykut Kocaman'ın göreve gelmesinden sonra içlerindeki umutların daha çok yeşerdiğini belirterek, Torku Konyaspor'un   hak ettiği yere kısa zamanda geleceğinin altını çizdi. Genç yönetici Sertaç Tuza şunları söyledi:

“Altını çizerek söylüyorum; Aykut Hoca göreve geldikten sonra futbola bakışımız değişti. Çok daha pozitif bakmaya başladık olaylara. İçimizdeki umutlar yeşerdi. İnşallah ilerleyen haftalarda Torku Konyaspor'un hem mental olarak, hem de skorer bir takım olarak daha iyi noktalara ulaşacağını söyleyebilirim. Bunu zamanla hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

Gaziantepspor maçının kolay geçmeyeceğini, ancak  kazanmaya inanmış bir takımın sahaya çıkacağının altını çizen Sertaç  Tuza, “Bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Yönetim, teknik ekip, oyuncu bütünleşmesine maç günü tribünlerde katılacak ve sahadan gülerek ayrılan taraf biz olacağız” dedi. 

Recep ÇINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.