Serkan üzerine düşeni yapıyor

Serkan üzerine düşeni yapıyor

Atiker Konyaspor’un başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı Galatasaray karşısında da iyi bir performans ortaya koydu.

Gomis’in penaltısını kurtaran deneyimli eldiven, maç boyu 7 kritik kurtarış da yaparak mücadele takımımın en iyi oyuncusu oldu. Serkan, Alanyaspor maçında da Emre Akbaba’nın penaltısını kurtarırken, üst üste 2 penaltı kurtararak önemli bir başarıya imza attı. 33 yaşındaki kaleci, 105 kurtarışla ligin en çok kurtarış yapan kalecisi konumunda bulunuyor.

ZORLU 9 HAFTADA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR

Atiker Konyaspor’un kümede kalma adına oynayacağı 9 önemli sınavda  kaleci Serkan Kırıntılı’ya da büyük iş düşüyor. Başarılı eldiven kalan maçlarda da performansını devam ettirmek istiyor. Konyaspor taraftarı da Serkan’a bu konuda güveniyor.  Alanyaspor karşısında alınan kritik galibiyette çok büyük pay sahibi olan başarılı eldiven  kalan 9 karşılaşmada da Konyaspor’un en büyük kozları arasında yer alıyor.

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Atiker Konyaspor Kulübü, 2019 yılında sözleşmesi bitecek olan Serkan Kırıntılı’ya yeni sözleşme teklif edecek

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Serkan eski bir oyuncumuz. Sözleşmesi konusunda herhangi bir girişim yapmadık. Şu an bulunduğumuz yer nedeniyle kontratlara bakamadık. Puan olarak rahatladıktan sonra diğer arkadaşlarla birlikte Serkan Kırıntılı ile ilgili çalışma yapacağız. Serkan Kırıntılı'nın Konyaspor'da devam edeceğini düşünüyorum” dedi.

Konyaspor, sezon sonunda Skubic'in de sözleşmesini uzatacak.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum