Serkan kalitesini gösterdi

Serkan kalitesini gösterdi

Atiker Konyaspor’un başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı milli takımda da kalitesini gösterdi. Tecrübeli eldiven A Milli Takımın oynadığı 3 hazırlık maçında da 90 dakika forma giydi

Süper Lig’in en iyi ortalamalara sahip kalecisi olan Serkan Kırıntılı, milli formanın hakkını veriyor.  Yeşil-beyazlı ekibin deneyimli kalecisi,  gösterdiği başarılı performansla Milli Takımın oynadığı 3 hazırlık maçında da 90 dakika forma giydi. Volkan Babacan’ın yokluğunda birinci kaleci konumuna yükselen başarılı eldiven, İran, Tunus ve Rusya maçlarında ay-yıldızlı ekibin kalesini korudu. Serkan Kırıntılı, 2-2’lik İran ve 1-1 sona eren Rusya maçlarında başarılı performansı ile dikkat çekti. 33 yaşındaki kaleci, Rusya ile oynanan maçta kurtarışlarının yanı sıra 59.dakikada Yunus Mallı'nın attığı golde asist yaptı.

LİGİN EN İYİ KALECİSİ SEÇİLMİŞTİ

Atiker Konyaspor’un milli kalecisi Serkan Kırıntılı, sezonun en iyi kalecisi seçilmişti. Spor Toto Süper Lig’de sezonun en iyi 11’i belli oldu. OPTA verilerine göre hazırlanan 'Sezonun altın 11’inde Atiker Konyaspor’dan kaleci Serkan Kırıntılı yer almıştı. Geride kalan sezonda yaptığı kurtarışlarla birçok maçta takımını ipten alan Serkan Kırıntılı, sezonun en iyi kalecisi seçildi. Milli eldiven, aynı zamanda Süper Lig’in en çok kurtarış yapan kalecisi olarak sezonu tamamladı. Atiker Konyaspor’da 34 haftalık maratonda en fazla süre alan isim de kaleci Serkan Kırıntılı olmuştu.  33 maçın tamamında 90 dakika olmak üzere 2 bin 970 dakika sahada kalan kaleci Serkan Kırıntılı en fazla sahada kalan isim oldu.

BURAK TAŞPINAR  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.