Serkan  altın 11’de

Serkan altın 11’de

Atiker Konyaspor’un başarılı file bekçisi Serkan Kırıntılı bu sezon gösterdiği performansla takımının ligde kalmasına büyük katkı sağladı. Başarılı eldiven sezon boyu yaptığı başarılı kurtarışlarla ligin en iyi kalecisi oldu

Spor Toto Süper Lig’de sezonun en iyi 11’i belli oldu. OPTA verilerine göre hazırlanan 'Sezonun altın 11’inde kaleci Atiker Konyaspor’un başarılı eldiveni  Serkan Kırıntılı oldu.   Bu sezon yaptığı kurtarışlarla birçok maçta takımını ipten alan Serkan Kırıntılı, sezonun en iyi kalecisi seçildi. Milli eldiven, aynı zamanda Süper Lig’in en çok kurtarış yapan kalecisi olarak sezonu tamamladı.

ALANYASPOR MAÇINDA DEVLEŞTİ

Atiker Konyaspor’un başarılı eldiveni Serkan Kırıntılı sezonun  21.hafta maçında kritik Alanyaspor deplasmanında yaptığı 13 kurtarışla takımına 3 puanı kazandırmış ve Türkiye gündemine oturmuştu. Atiker Konyaspor bu karşılaşmayı 2-1 kazanarak kümede kalma yolunda kritik bir 3 puanın sahibi olmuştu.

İSTİKRAR BAŞARIYI GETİRDİ

Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonunu 36 puanla 15.sırada tamamlayan Atiker Konyaspor’da 34 haftalık maratonda en fazla süre alan isim kaleci Serkan Kırıntılı oldu. Sezon boyunca toplam 30 futbolcu forma giyerken bu isimler arasında 33 maçın tamamında 90 dakika olmak üzere 2970 dakika sahada kalan kaleci Serkan Kırıntılı en fazla sahada kalan isim oldu. başarılı eldiven son oynanan Fenerbahçe maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyememişti.  Serkan Kırıntılı başarılı geçirdiği sezonda milli takıma da davet edildi.

KULÜPLERİN RADARINDA

Başarılı performansı ile dikkat çeken 33 yaşındaki Serkan Kırıntılı birçok büyük kulübün transfer listesine girdi. İstanbul medyasının yaptığı haberlere göre Galatasaray ve Medipol Başakşehir’in Serkan ile ilgilendiği ifade edildi. Serkan Kırıntılı’nın Atiker Konyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.