Serkan, ikinci galibiyeti aldı

Serkan, ikinci galibiyeti aldı

Konyaspor'un kalesini koruyan Serkan Kırıntılı, Beşiktaş'a karşı 2-1 alınan galibiyetle en çok forma giydiği rakibine karşı ikinci galibiyetini aldı

 

Torku Konyaspor'un başarılı file bekçisi Serkan Kırıntılı kariyerinde en çok Beşiktaş'a karşı forma giydi. Geçtiğimiz gün oynanılan Beşiktaş maçında da Konyaspor'un kalesini koruyan Serkan Kırıntılı, Beşiktaş'a karşı ikinci galibiyetini aldı Adanaspor, Ankaragücü, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'da top koşturduktan sonra Torku Konyaspor'a transfer olan Serkan Kırıntılı bu sezon, sadece ligde forma giydi. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanılan maçlarda kaleyi Kaya Tarakçı korudu. Büyükşehir Belediyesi Torku Arena Stadyumu'nda oynanılan Galatasaray karşısında 4-1'lik ağır bir mağlubiyetin ardından kaleyi Kaya Tarakçı'dan devralan Serkan Kırıntılı, Spor Toto Süper Lig'de 31 maça çıktı. Kaya'ya formayı kaptırmayan Serkan Kırıntılı başarılı kurtarışlara imza attı. Bu sezon 31 maça çıkan başarılı file bekçisi, kalesinde 27 gole engel olamadı.

İKİNCİ GALİBİYET

Bu sezon ligde ve kupada harikalar yaratan Torku Konyaspor'un başarılı file bekçisi Serkan Kırıntılı, kariyerinde en çok Beşiktaş'a karşı forma giydi. Geçtiğimiz gün oynanılan Beşiktaş maçında, Konyaspor'un kalesini koruyan deneyimli file bekçisi Beşiktaş'a karşı 18.maçını oynadı. Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı 16 maça çıkan Serkan Kırıntılı, 2 maçta Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a karşı forma giydi. Serkan Kırıntılı, Beşiktaş'a karşı forma giydiği maçlarda kalesinde 25 gole engel olamadı. Geçtiğimiz gün oynanan ve Torku Konyaspor'un 2-1 kazandığı maçta konyaspor'un kalesini koruyan Serkan Kırıntılı, Beşiktaş'a karşı ikinci galibiyeti aldı. Daha önce 2003-2004 sezonunda oynanılan maçta Adanaspor forması giyen Serkan, Beşiktaş'a ilk galibiyeti bu maçta elde etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.