Serinlemek İçin Sulama Kanalına Atlayan Suriyeli Boğuldu

Serinlemek İçin Sulama Kanalına Atlayan Suriyeli Boğuldu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Vayvaylı köyünde Suriyeli genç serinlemek için köprüden atladığı DSİ’nin sulama kanalında boğuldu.Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Muhammet Şuht (20), Vayvaylı köyünde hayvan sahibi...

Osmaniye'nin Kadirli ilçesi Vayvaylı köyünde Suriyeli genç serinlemek için köprüden atladığı DSİ’nin sulama kanalında boğuldu.

Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Muhammet Şuht (20), Vayvaylı köyünde hayvan sahibi bir ailenin yanında çobanlık yapmaya başladı. Genç Suriyeli, hayvanları otlattığı sırada havanın çok sıcak olmasından dolayı DSİ’nin sulama kanalına atlamak için ayakkabılarını çıkarıp köprünün korkuluklarına çıktı. İddiaya göre etraftakilerin 'suya girme boğulursun' uyarılarına rağmen 20 yaşındaki Muhammet sulama kanalına atladı. Birkaç saniye içerisinde akıntılı suda kaybolan Muhammet’i aramak için Sualtı Arama Kurtarma ekipleri ve Osmaniye İl AFAD ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri seferber oldu.

Muhammet’in cesedi 6 saatlik aramanın sonucunda suya atladığı yerin 3 kilometre uzağında bulundu. Ceset, otopsi için Kadirli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.