Serhat Mermer: Hedefli takımız

Serhat Mermer: Hedefli takımız

Serhat Mermer iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve yeni sezonda hedeflerinin üst sıralar olacağını ifade ederek, “Üst sıralara oynayan şampiyonluğu, olmadı play-off’u kovalan bir takım olmak itiyoruz” dedi.

Sezonun ilk maçı için artık gün saydıklarını kaydeden Anadolu Selçukspor'un tecrübeli futbolcusu Serhat Mermer iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve yeni sezonda hedeflerinin üst sıralar olacağını ifade ederek, “Üst sıralara oynayan şampiyonluğu, olmadı play-off’u kovalan bir takım olmak itiyoruz” dedi.

Yeni sezonda mutlaka başarılı olacaklarının altını çizen Serhat Mermer açıklamasında şunları söyledi: “Sezona iki ayrı kamp döneminde iyi bir şekilde hazırlandık. Zafer Turan hocamız ile birlikte iyi çalıştığımızı ve eksiklerimizi giderdiğimizi düşünüyorum. Sezonun ilk haftasında deplasman da Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Onlar da bu ligin yeni takımı. Sezona nasıl başlarsak öyle gideceğine inanıyoruz ve biz iyi bir başlangıç yapmak için çalışıyoruz. İstanbul deplasmanın dan galibiyetle dönüp, iç sahada galibiyet alarak ilk haftalardan itibaren üst sıralarda olmanın planlarını yapıyoruz. Bu sezon hedefimiz üst sıralarda olmak. Üst sıralarda bulunan şampiyonluğu kovalayan bir takım olmak istiyoruz. Zafer Turan hocamızın gelmesi ile birlikte takımın hedefli olduğu belli oldu. Daha üst sıralara oynayan şampiyonluğu, olmadı play-off’u kovalan bir takım olmak itiyoruz.”

ve Torku Konyaspor’un pilot takımı olarak bu sezon ligi üst sıralarda bitirmek istediklerini sözlerine ekledi. Ümraniye maçı öncesi, bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma yapacak olan Konya Anadolu Selçukspor, İstanbul’a Cumartesi günü gidecek. Ümraniye maçı planları 3 puan üzerine yapan yeşil-beyazlı takımda, ilik haftalardaki maçlarda görülecek eksikliklere göre gerekirse kadro Konyaspor’dan alınacak genç futbolcularla takviye edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.