Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirlere, 'Vergi İhtilafları’ Semineri

Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirlere, 'Vergi İhtilafları’ Semineri

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, (ASMMMO) mesleki ihtisas eğitimleri kapsamında üyeleri için ‘Vergi İhtilafları ve Çözüm Yolları’ eğitim semineri düzenledi.

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, (ASMMMO) mesleki ihtisas eğitimleri kapsamında üyeleri için ‘Vergi İhtilafları ve Çözüm Yolları’ eğitim semineri düzenledi. Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersan Öz ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Selçuk Gülten ASMMMO konferans salonunda ‘Vergi İhtilafları ve Çözüm Yolları’ konusunu anlattı.

Oda Sekreteri Nevzat Akkaya, mesleki ihtisas eğitimlerinin hızla devam ettiğini, üyelerden gelen talepler doğrultusunda yeni eğitimlerin devam edeceğini belirtti. ASMMMO Başkan Mehmet Okkalı ise konuşmasına yoğun çalışma temposuna rağmen meslek mensuplarının eğitimlere gösterdiği ilgi için teşekkür etti. Başkan Okkalı, özelde meslek mensupları genelde ülke kalkınması için çalıştıklarını söyledi. Okkalı, "Meslek mensuplarımızın çağın şartlarına göre kendilerini yenileyebilmeleri için her türlü desteği veriyoruz." dedi.

Oda Başkanı Okkalı, göreve geldikten sonraki 8 aylık sürede çok sayıda faaliyet gerçekleştirdiklerini söyledi. Okkalı, serbest muhasebeci ve mali müşavirlik mesleğinde sürekli yenilenmenin şart olduğunu vurguladı. Meslekleri ile ilgili her geçen gün yeni düzenlemeler olduğunu dile getiren Okkalı, "Göreve geldiğimiz günden bu yana çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Yaklaşık 12 bin meslek mensubu ve 3 bin stajyerimizin istek ve talepleri doğrultusunda alanında uzman akademisyen ve uzmanların katılımıyla çok sayıda eğitim semineri ve kurs yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. İş sağlığı, kurumlar vergisi, vergi usul kanunu, vergi ihtilafları ve çözüm yolları gibi mesleki eğitimlerin yanı sıra İngilizce, fotoğrafçılık, bilgisayar gibi birçok kursumuz ise sürüyor." diye konuştu.

Program, eğitime katılanlara sertifika töreni ile sona erdi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.