Serbest Kalan Polis: 6 Metrelik Alanda 4 Kişi Yatırdılar

Serbest Kalan Polis: 6 Metrelik Alanda 4 Kişi Yatırdılar

Sahur vakti yapılan operasyonda gözaltına alınan polislerden 26'sı daha bugün savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Serbest kalanlardan Murat Çetiner, "6 metrelik alanda 4 kişi yatırdılar. Bir DHKP-C'liye bile böyle muamele yapılmadı."...

Sahur vakti yapılan operasyonda gözaltına alınan polislerden 26'sı daha bugün savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Serbest kalanlardan Murat Çetiner, "6 metrelik alanda 4 kişi yatırdılar. Bir DHKP-C'liye bile böyle muamele yapılmadı." dedi.

Casusluk ve yasa dışı dinleme suçlamasıyla gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen polislerden 26'sı serbest kaldı, 66'sı ise mahkemeye sevk edildi. 4. Sınıf Emniyet Müdürü olan Murat Çetiner de serbest kalanlar arasındaydı. Çetiner, adliye çıkışında açıklamalarda bulundu. Çetiner, "İfade vermeyen bazı arkadaşlar var. Malum usulsüz gözaltılar yapıldığı için ve gözaltı süresi geçtiği için bazı arkadaşların ifadesi alınmadan mahkemeye sevk edildi. Ellerine gözlerine bulaştırdılar." şeklinde konuştu.

"6 metrekarelik alanda 4 kişi yatırdılar" diyen Çetiner, "Bir PKK'lıya bir DHKP-C'liye bile böyle muamele yapılmadı. Örgütçü de olsa biz insan muamelesi yaptık onlara. Biz insandık, onları da insan olarak gördük. Bizi insan olarak görmeyenler utansın." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.