Şenol Güneş: Turu Geçtiğimiz İçin Mutluyuz

Şenol Güneş: Turu Geçtiğimiz İçin Mutluyuz

Bursaspor Teknik Direktör Şenol Güneş, Türkiye Kupası 3’üncü tur maçında TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tepecikspor'u 2-0 yendiği maçın ardından yaptığı açıklamada, "Sakatlık olmadı, eksiğimiz olmadı. O yüzden mutluyuz. Bir de...

Bursaspor Teknik Direktör Şenol Güneş, Türkiye Kupası 3’üncü tur maçında TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tepecikspor'u 2-0 yendiği maçın ardından yaptığı açıklamada, "Sakatlık olmadı, eksiğimiz olmadı. O yüzden mutluyuz. Bir de turu geçtiğimiz için mutluyuz." dedi.

Oynadıkları karşılaşmanın gruplara kalmak için bir eleme maçı olduğunu belirten Güneş, "Gruplara katılabilmek için bir eleme maçıydı. Tepecikspor daha alt liglerde olduğu için güç farkı vardı. Maça da bu yansıdı. Rakibin sert oyununu anlayışla karşılıyorum. Umarım ligde başarılı olurlar. Biz daha güzel futbol oynayarak kazanabilirdik." diyerek, şöyle konuştu:

"Kapanan takımlara karşı daha hareketli oynamamız gerekirdi. İlk 30 dakika ısınma maçı oldu. Daha sonra hareketlendik. Bütün oyunculara şans verdik. Oynamayan oyuncularımıza şans verdik. Cumartesi günü zor bir maçımız var. Önceden Pazartesi oluyordu. Şimdi Cumartesi olduğu için yedeklere görev verdik. Sakatlık olmadı, eksiğimiz olmadı. O yüzden mutluyuz. Bir de turu geçtiğimiz için mutluyuz. Grupta ne olacağını zaman gösterecek. Kasım ayı boş ay ama Aralık ayı grupta ne olacağının görüleceği bir ay. Sahne burası, oyuncularımız kendini göstersin. Oyuncularımızın daha iyi olması lazım. Daha hızlı olmalılar. Rakibimiz Tepecikspor olmayacak. Daha hızlı düşünüp daha tempolu olmamız gerekiyor. Ama iyi oynadık."

Tepecikspor Teknik Direktörü Şenol Demir ise yaptığı açıklamada, "Bursaspor bizden daha üstün oynadı. İyi oynadık. Üçüncü bölgede gol pozisyonu üretmekte sıkıntı yaşadık. Sonuç Bursaspor'un lehine oldu, başarılar diliyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.