Şenol Güneş: Mağlubiyeti Hak Etmeyen Bir Takım Olarak Üzgünüz

Şenol Güneş: Mağlubiyeti Hak Etmeyen Bir Takım Olarak Üzgünüz

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş karşısında mağlubiyeti hak etmedikleri için üzgün olduklarını söyledi.Süper Lig'in 3. hafta son maçında 1-0 yenildikleri Beşiktaş maçı sonrasında açıklamalarda bulunan tecrübeli...

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş karşısında mağlubiyeti hak etmedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Süper Lig'in 3. hafta son maçında 1-0 yenildikleri Beşiktaş maçı sonrasında açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Güneş, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Maçın tamamına baktığımız zaman kaybetmeyi hak etmedik. İlk yarıda çok üstündük. İkinci yarı gerginlikler oldu. İkinci yarı daha fazla pozisyona girip goller atmamız gerekiyordu. Beşiktaş bunu yaptı. Kaybetmeyi hak etmeyen bir takım olarak üzgünüz. Zaman zaman top kayıplarımız oldu. Dönen topta pozisyon yedik. Belluschi'ye yapılan faul vardı. Bakambu ile benzer bir pozisyonu kaçırdık.

İyi bir rakibe karşı yakalanan pozisyonları gole çeviremedik. 86. dakikada gol yedik. 9 dakika uzatma vardı ama oynanmayan bir uzatma aslında. Futbol yoktu. 3 maçta takımım oyun oynamaya çalışıyor. En büyük eksikliğimiz hakemden etkilenip oyun disiplininden kopuyorlar. Hakemlerin kararı ne olursa olsun oyuna devam edebilirlerse oyunu alabiliriz. Hem Galatasaray hem Beşiktaş maçında galibiyeti hak etmedik."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.