Şenol Güneş: Direkler Onlara Yardım Etti

Şenol Güneş: Direkler Onlara Yardım Etti

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin 10. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmaya yakın takım bizdik, direkler onlara yardım etti." dedi. Güneş, bir gazetecinin, kaleci...

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin 10. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kazanmaya yakın takım bizdik, direkler onlara yardım etti." dedi. Güneş, bir gazetecinin, kaleci Volkan ile ilgili sorusuna ise tepki gösterdi.

Tecrübeli teknik adam, maç sonunda yaptığı değerlendirmede, "Öncelikle öğretmenler günün kutluyorum. Öğretmenlerimiz çok değerlidir. Anne baba neyse öğretmenler de odur. Toplumda eğitimsizlik var. Mehmet topala geçmiş olsun. Futbol bir oyundur. İnsan daha önemlidir. Mehmet Topal çok önemli bir oyuncu, inşallah bir şey yoktur. Biz kazanmak için sahaya çıkmıştık. Oyununu başında sahaya çıktık. Erken golü bulduk. Düşündüğümüz gibi oldu. Ama baskıya cevap veremedik. Fenerbahçe daha oyuna hakim oldu. İkinci yarı daha düşündüğümüz gibi oldu. Fenerbahçe hiç gelemedi. Oyunun hakimi bizdik. Bu maça yakışmayan bir gol yedik. Kazanmaya yakın takım bizdik. Direkler de onlara yardım etti. Kalecileri de oynadı. Bugün hem biz hem onlar kaybetti puan olarak. Oyun olarak kazanmaya yakın takımdık. Oyuncularımı kutlarım, böyle devam etsinler. Puanlar kaybedilir ama böyle oynamaya devam etmemiz gerekiyor. Seyirciye de teşekkür ediyorum. Sayıda destek de arttı. Puan kaybının sebeplerinin biride Fenerbahçe 29 yaşında ortalama olarak biz 25 yaşındayız. Onlar daha tecrübeliydi." ifadelerini kullandı.

"BUGÜN BİRŞEY OLSAYDI, 'HOCA BEYANAT VERDİ' BÖYLE OLDU YAZACAKTINIZ"

Bir gazetecinin, "Volkan'a maç boyunca 'vatan haini' diye bağırdılar" hatırlatması üzerine Güneş, "Ben dediğimi için mi?" diyerek tepki gösterdi. Gazetecinin sorusunu tamamlamasını isteyen Güneş, şunları ifade etti: "İşte bu yanlış yapıyorsunuz, söylediğimi yanlış anlıyorsunuz. Volkan benim öğrencim. Milli takıma ben aldım biliyor musunuz. Yapılan her oyuncuya küfür bana yapılmış kabul ederim. Niye öyle yazmadınız. Bu oyunla şiddet olur, korku oluşturuyorsunuz, şiddet oluşturuyorsunuz. Benden öyle bir beyanat gördünüz mü? Bana da küfür oldu. Milli takımda oldu. Malta maçında kalede duramıyordum. Ama top oynamaya çalıştım. Bütün oyuncular görev yapacak, mümkünse dik durmalı. Eğer sahadan ayrılırsanız önünü açarsınız. Fenerbahçe maçında bana küfür gelirse sahadan çıkmam mı lazım. Siz bunu saldırı olarak aldınız. Bugün bir şey olsaydı, 'hoca beyanat verdi, seyirci bunu yaptı' diyecektiniz. Böyle bir şey olur mu ya? Bu dizi mi, bu senaryo mu. Türkiye'nin futbolda şiddet sorunu bu anlayıştır. Ben bu değilim. Size anlatılan Şenol değilim. 50 yıldır futbolun içindeyim."

"TÜRKİYE'DE İNSANLAR ANLAMA ÖZÜRLÜ"

Başka bir gazetecinin, "Caner'in çıkarken İsmail Kartal'a tepkisi konuşuluyor, teknik adam gözüyle nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu ise Güneş, "Bizim Volkan'da Trabzon'da dışarı çıktı. Türkiye'de insanlar anlama özürlü. Konuşursam yine aynı şey olacak. Yönetenle yönetilen herkes yerini bilecek. Caner'e hakaret etti diye yazarsanız size de hayırlı olsun." şeklinde yanıtladı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.