Şengül: Kalan Maçları Kazanıp Uefa Hedefini Yakalamak İstiyoruz

Şengül: Kalan Maçları Kazanıp Uefa Hedefini Yakalamak İstiyoruz

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, "Kalan maçların hepsini kazanıp UEFA hedefini yakalamak istiyoruz.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, "Kalan maçların hepsini kazanıp UEFA hedefini yakalamak istiyoruz." dedi.

Ümit Şengül, Elazığspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın her iki taraf için de önemle olduğunu belirtti. Şengül, "Elazığspor ligde kalma mücadelesi verdi. Biz de kupada kaybettiğimiz UEFA hedefini burada yakalamak için uğraştık. Bir haftada 3 maç oynadı takımımız. Kupadaki yenildi bir travma oluşturdu. Canla başla oynayan oyuncularımız kutluyoruz. Kalan maçların hepsini kazanıp UEFA hedefini yakalamak istiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz UEFA kupasını yakalamak olacak." diye konuştu.

SARALOĞLU: ELAZIĞSPOR'U LİGDE TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Elazığspor Antrenörü İrfan Saraloğlu ise konsantrasyonu yüksek bir maç oynadıklarını söyledi. "Geçen hafta kazanmıştık. Bu maçı istediğimiz sonuçla bitirebilseydik ligde kalmak için avantaj elde edecektik." diyen Saraloğlu, "Aşırı konsantrasyon her zaman olumlu etki yapmıyor. Bunu maçın başında gördük. Penaltı nedeniyle maça 1-0 mağlup başladık. Oyuncularımızın ikinci yarı gösterdiği geri dönüş maalesef gol bulmaya yetmedi. Herkes iyi niyetle oynadı. Yaptığımız ofansif değişiklikler, skoru yakalama ve akabinde galibiyet içindi ama maalesef beraberlik golü gelmedi. Daha çok çalışmalıyız, daha iyi işler yapmalıyız. Son hareketi iyi yapamadık. Biz futbolu daha pozitif oynamaya çalışan tarafız. Ancak ikili mücadeleye açık bir oyun futbol, fauller olacak, elle kesmeler olacak ama eğer avantaj varsa bunu devam ettirmeleri gerekir. Maalesef hakemler oyunu fazla kestiler. Maça 5 dakika ilave etti oyun çok durdu ama onu da ilave etmedi. Önümüzde 4 maç var. Büyük bir fırsat kaçırdık. 4 maç için üzerimize düşen görevi yerine getirip, Elazığspor'u süper ligde tutmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

DENİZ: BURSASPOR BİZDEN DAHA İYİYDİ

Savunma oyuncusu Deniz Aslan da, yaptığı açıklamada maça kötü başladıklarını ifade etti. Aslan şöyle konuştu: "Penaltı oldu. İlk yarı Bursaspor bizi oynatmadı. İyi oynadılar. İkinci yarıya iyi başladık ama olmadı. Bugün Bursaspor bizden daha iyiydi. İnşallah Galatasaray maçında daha iyi oynarız ve üç puan alırız."

ROMEO: ÖZÜR DİLİYORUM

Marvin Romeo ise "Takım arkadaşlarımız ve taraftarımızdan özür diliyorum penaltıya sebep olduğum için. Bugün bizim için iyi olmadı ama yapacak bir şey yok. Önümüzde maçlar var. Onları kazanıp ligde kalmak istiyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.